-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Parduotuvių tinklas „Pepco“ plečiasi į Panevėžį

​​​​​​​Prieš gerą pusmetį pirmąją parduotuvę Lietuvoje atidaręs Lenkijos drabužių ir namų apyvokos prekių tinklas „Pepco“ toliau plečiasi – kovo 15 d. „Pepco“ atidarys naują parduotuvę Panevėžyje, prekybos ir pramogų centre „Babilonas“.
Pepco prekybos centras
Pepco prekybos centras

„Šiandien, kai daug diskutuojama apie kainų skirtumus Lietuvoje ir Lenkijoje, „Pepco“ atsidarymas Panevėžyje yra labai aktualus. Prekybos centras „Babilonas“ orientuojasi į praktišką ir aktyvų gyvenimo būdą mėgstantį pirkėją, ši parduotuvė savo atsiradimu dar labiau išplėtos drabužių ir prekių namams asortimentą prekybos centre“, – teigia prekybos centro „Babilonas“ vadovė Asta Jasilionė.

„Pepco“ skelbia naujoje parduotuvėje siūlysiantis 30 skirtingų prekių grupių, įskaitant drabužius visai šeimai, apatinį trikotažą, avalynę, aksesuarus, tekstilę namams ar žaislus.

Jau balandžio mėn. bus atidarytos parduotuvės Kaune ir Vilniuje, gegužę – Utenoje ir Alytuje. Iki 2020 m. Lietuvoje planuojama atidaryti 50 „Pepco“ parduotuvių. Prekybos tinklas iš viso numato įdarbinti virš 400 darbuotojų.

Prekybos tinklas pradėjo veikti prieš 14 m. Lenkijoje, o šiandien jis jau valdo daugiau kaip 1300 parduotuvių Čekijoje, Kroatijoje, Vengrijoje, Lenkijoje, Slovakijoje, Slovėnijoje, Rumunijoje ir Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius