Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulinės „EY“ bendrovės pajamos – 27,4 mlrd. JAV dolerių

Pasaulinė profesinių paslaugų bendrovė „EY“ 2014 finansiniais metais, kurie bendrovėje baigiasi 2014 m. birželio 30 d., uždirbo 27,4 mlrd. JAV dolerių konsoliduotų pajamų. Tai yra 6,8 proc. daugiau palyginti su praėjusiaisiais, skaičiuojant vietine valiuta.
Markas Weinbergeris
Markas Weinbergeris

Šiemet augo visos „EY“ veiklos sritys: konsultacinių paslaugų apimtys ūgtelėjo 14,4 proc., apskaitos ir finansų – 6,5 proc., auditas ir kitos užtikrinimo paslaugos – 4,5 proc., mokesčių paslaugos – 4,3 proc.

Markas Weinbergeris, „EY“ pasaulinės profesinių paslaugų bendrovės valdybos pirmininkas ir vadovas, pristatydamas rezultatus sakė, kad didžiuojasi savo komanda, kuri padėjo „EY“ bendrovei antrus metus iš eilės gerokai ūgtelėti.

Šiuos naujuosius finansinius metus pradėjome atnaujinę savo prekės ženklą ir savo viziją iki 2020 metų – būti pirmaujančia profesinių paslaugų bendrove.

„Tai yra profesionalaus darbo rezultatas. Šiuos naujuosius finansinius metus pradėjome atnaujinę savo prekės ženklą ir savo viziją iki 2020 metų – būti pirmaujančia profesinių paslaugų bendrove. Mūsų rezultatai ir pastarieji pasiekimai rodo, kad stiprėjame vis labiau. Šių rezultatų nebūtų, jeigu nebūtų tokios komandos ir nuoseklių investicijų į ją, nes tai leidžia mums teikti savo klientams aukštos kokybės paslaugas visame pasaulyje“, – sakė Markas Weinbergeris.

Be to, šiemet „EY“ antrąsyk iš eilės „Universum“ pasauliniame reitinge buvo pripažinta geriausiu profesinių paslaugų srities darbdaviu ir antru geriausiu darbdaviu bendrame pasaulio reitinge. „EY“ šiais metais įdarbino apie 60 tūkst. žmonių visame pasaulyje ir investavo apie 0,5 mlrd. JAV dolerių į jų talentų vystymą. Iš viso šiuo metu „EY“ dirba apie 190 tūkst. darbuotojų.

Labiausiai augę „EY“ pasaulinės profesinių paslaugų bendrovės regionas – Amerika, kur palyginti su pernai pajamos augo 9,1 proc. Kiti regionai – Europa, Vidurinieji Rytai, Indija ir Afrika (EMEIA), Japonija, Azija – demonstravo po daugiau kaip 5 proc. augimą vietine valiuta.

Šiemet „EY“ antrąsyk iš eilės „Universum“ pasauliniame reitinge buvo pripažinta geriausiu profesinių paslaugų srities darbdaviu ir antru geriausiu darbdaviu bendrame pasaulio reitinge. 

EMEIA padalinio rezultatus itin pagerino Indija, pasižymėjusi 16,5 proc. augimu, o Azijos regioną – Kinija, kurioje pajamos augo 6 proc.

Besivystančiose rinkose bendros pajamos padidėjo apie 8,7 proc., nepaisant sudėtingos ekonominės padėties ir sulėtėjusio augimo keliose svarbiose rinkose (palyginimui, pernai šis segmentas augo 12 proc.).

„Besivystančios rinkos ir ateityje liks mūsų plėtros varikliu – prognozuojame, kad iki 2020 metų maždaug 30 proc. mūsų pajamų bus iš šių rinkų ir esame numatę skirti apie 1,5 mlrd. JAV dolerių investicijų šiam augimui paskatinti“, – sakė M. Weinbergeris.

Labiausiai šiemet augę „EY“ sektoriai buvo biotechnologijos ir farmacijos bei Valstybės valdymas ir viešasis sektoriai – abi paslaugų kryptys išsiskyrė dviženkliu augimu. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius