Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasiskiepijo daugiau kaip 90proc. „Wizz Air“ lėktuvų įgulų narių

Oro linijų bendrovė „Wizz Air” praneša, kad nuo COVID-19 jau pasiskiepijo daugiau kaip 90 proc. bendrovės įgulų narių. Oro linijos anksčiau skelbė, kad iki šių metų gruodžio 1 d. visi jos įgulų nariai privalo būti paskiepyti arba, išimtiniais atvejais, reguliariai atlikti antigeno testą ar PGR tyrimą savo lėšomis, nebent neseniai būtų persirgę šia liga. Socialiai atsakinga įmonė tokia politiką diegia norėdama užtikrinti keleivių ir įgulų sveikatą bei saugumą.
Wizz Air
Wizz Air / Valdo Kopūsto / 15min nuotr.

„Wizz Air“ pranešime spaudai nurodo, kad vakcinavimo politika įgulų narių skiepytis neįpareigoja, tačiau darbuotojai, kurie renkasi nesiskiepyti, nuo gruodžio 1 d. patys turi mokėti už privalomuosius testus. Tiems „Wizz Air“ įgulų nariams, kurie pateiks dokumentus, įrodančius, kad skiepytis jiems nepataria medikai, bus sudaroma galimybė antigenų testą ir PGR tyrimą atlikti bendrovės bazėse.

Sprendimą skiepyti arba reguliariai atlikti antigeno testus ar PGR tyrimus įgulų nariams „Wizz Air“ priėmė įvertinusi tyrimų rezultatus, kurie rodo, kad šios priemonės leidžia veiksmingiausiai apsisaugoti nuo COVID-19. Oro linijos taip pat reguliariai organizuoja virtualius seminarus ir individualias konsultacijas su virusologais, kurie darbuotojus supažindina su informacija apie skiepus nuo COVID-19, ir atsako į visus kylančius klausimus.

„Džiaugiamės, kad jau pasiskiepijo daugiau kaip 90% mūsų pilotų ir įgulų narių. Nuo pat pandemijos pradžios vieni pirmųjų pradėjome taikyti sustiprintas saugumo ir higienos priemones, nes puikiai suprantame, kad mūsų atsakomybė – užtikrinti „Wizz Air“ lėktuvais skrendančių darbuotojų ir keleivių saugumą, o skiepai čia atlieka lemiamą vaidmenį“, – sako Johanas Eidhagenas, „Wizz Air“ grupės Personalo vadovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius