Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Paskanauti aviečių džemo moteriai nepavyko: tarp jo ingredientų rado ir nuorūką

Vietoje aviečių džemo kvapo – nuorūkos dvokas ir pyktis. 15min skaitytoja Rita parduotuvėje įsigijusi „Kėdainių konservų fabriko“ pagamintą produktą net neįtarė, kad po jo dangteliu slepiasi džeme įklimpusi nuorūka. Įmonės atstovai atsiprašė už tokį incidentą ir pranešė gamykloje pradėję vidinį patikrinimą.
Nuorūka aviečių džeme
Nuorūka aviečių džeme / Skaitytojos Ritos nuotrauka

„Vis dar šviežiai „kvepianti“ nuorūka gaminio turinyje. Po tokių dalykų nebesinori pažiūrėti nė į vieną jų gaminį parduotuvių lentynose. Kokybė, švara, estetika – visa tai turėtų atsispindėti įmonės gamybos skyriuje. Net sunku įsivaizduoti, kaip gamyba atrodo UAB „Kėdainių konservų fabrikas“. Tikiuosi, šis incidentas neliks nepastebėtas. P.S – o svarbiausias dalykas – kur likusi cigaretės dalis?“ – dėstė apetitą užmušantį priedą džeme radusi moteris.

„Kėdainių konservų fabriko“ kokybės vadovė Daiva Vaitkevičienė 15min teigė nuoširdžiai apgailestaujanti, kad pirkėjai teko patirtį tokį incidentą ir patikino, kad gamykloje nedelsiant pradėtas vidinis patikrinimas, siekiant nustatyti priežastis, kaip nuorūka atsidūrė stiklainyje.

„Susisieksime su pirkėja, kad sužinotume visas šio įvykio aplinkybes. Kilus bet kokiems klausimams dėl mūsų gaminių kokybės, pirkėjus visada maloniai prašome susisiekti su „Kėdainių konservų fabriko“ Kokybės skyriumi“, – teigė D.Vaitkevičienė.

Fabriko atstovai patikino, kad bus dedamos visos pastangos užtikrinant, kad vartotojus pasiekia tik sveiki ir saugūs gaminiai.

„Išsamiai ištyrę šį įvykį, nustatę jo priežastis ir įvertinę aplinkybes, imsimės visų reikalingų priemonių, kad tokie incidentai ateityje nepasikartotų“, – pažymėjo D.Vaitkevičienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius