-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskirta nauja „Akropolis group“ valdyba

Paskirta nauja bendrovės "Akropolis group", valdančios bei vystančios prekybos ir pramogų centrus, valdyba.
„Jamam“ nuolaidų diena Vilniaus „Akropolyje“
„Jamam“ nuolaidų diena Vilniaus „Akropolyje“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Valdybos nariais tapo bendrovės „Vilniaus prekyba“ valdybos pirmininkas Mindaugas Bagdonavičius,  „Akropolis group“ direktorius Remigijus Veikalas, bendrovės „Akropolis LT“ direktorė Renata Jakubčionienė,  „Akropolis group“ Teisės departamento vadovė Ieva Lukrecija Erstikytė,  „Akropolis group“ Finansų  departamento direktorius Gediminas Paulauskas ir  „Vilniaus prekyba“ projektų vadovė Dovilė Šiekštelytė-Batutienė.

„Akropolis group“  valdybos pirmininku paskirtas M.Bagdonavičius. M.Bagdonavičius taip pat yra „Vilniaus prekybos“ valdybos pirmininkas ir kuruoja Ispanijoje vystomą mažmeninės prekybos verslą.

„Pasaulinė finansų krizė buvo pakoregavusi naujų prekybos ir pramogų centrų vystymo planus – projektai buvo sustabdyti, o po to koreguoti atsižvelgiant į naujas ekonomines aplinkybes. Dabar plėtra vėl yra viena svarbių bendrovės užduočių, aktyviai dirbama su Rygos „Akropolio“ projektu. Todėl siekėme sustiprinti  „Akropolis group“ valdybą, įtraukdami į ją patyrusius skirtingų sričių profesionalus“, – sako M.Bagdonavičius.

Remigijus Veikalas, iki šiol laikinai ėjęs „Akropolis group“ vadovo pareigas, paskirtas bendrovės direktoriumi. „Akropolis group“ direktore dirbusi Elena Aleknavičienė užims Vidaus audito direktoriaus pareigas „Vilniaus prekyboje“.

„Akropolis group“ yra pirmaujantis prekybos centrų vystytojas Lietuvoje ir viena didžiausių šios srities bendrovė Baltijos šalyse. Šiuo metu grupei priklauso prekybos ir pramogų centrai “Akropolis” Vilniuje, Klaipėdoje ir Šiauliuose, taip pat žemės sklypai Rygoje (Latvija), Narvoje (Estija) ir Sofijoje (Bulgarija).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius