Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasvalyje atidarytas „Dotnuvos projektų“ agrocentras

Žemės ūkio technikos, sėklų ir kitų žemės ūkiui skirtų prekių ir paslaugų tiekėja „Dotnuvos projektai“ Pasvalio rajone, Talačkonių kaime, atidarė naują agrocentrą. Į 1,5 hektaro sklype įkurtą paslaugų centrą investavo 1,5 mln. eurų.
„Dotnuvos projektų“ Pasvalio agrokoncernas
„Dotnuvos projektų“ Pasvalio agrokoncernas / „Dotnuvos projektų“ nuotr.

Naujame agrocentre įsikūrė šešių remonto vietų žemės ūkio technikos serviso dirbtuvės, žemės ūkio technikos prekybos patalpos, erdvus sėklų sandėlis. Čia bus prekiaujama kombainais, traktoriais, žemės ūkio padargais, atsarginėmis dalimis bei sertifikuotomis sėklomis, grūdų ir fermų įranga. Pusės hektaro plote įkurta naujos technikos demonstracinė aikštelė.

Pasvalio rajonas, pasak bendrovės generalinio direktoriaus Edgaro Plauškos, pasirinktas neatsitiktinai, nes labai daug šio rajono ūkininkų dirba iš „Dotnuvos projektų“ įsigyta technika, ši bendrovė jiems teikia ir serviso paslaugas. Todėl investicija į modernų paslaugų centrą vertintina kaip bendrovės indėlis į žemės ūkio verslo plėtrą Pasvalio bei kaimyniniuose rajonuose. 

Viena didžiausių šalyje žemės ūkio technikos ir sėklų  tiekėjų „Dotnuvos projektai“ turi penkis filialus Lietuvoje – Vilniuje, Joniškyje, Plungėje, Vilkaviškyje ir Pasvalyje – bei antrines įmones Latvijoje ir Estijoje. Centrinė įmonės buveinė yra įsikūrusi Kėdainių rajone, Akademijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius