-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Perkantiems keliones iš anksto – išskirtinės draudimo ir apmokėjimo sąlygos

Neįvykusios kelionės draudimas ir kelionės išsimokėtinai be pabrangimo galimybė – tai labai svarbios naujovės turizmo rinkoje, kurias pristato tarptautinis kelionių organizatorius TEZ TOUR.
„Tez Tour“ skatins ilsėtis aukčiausios klasės viešbučiuose.
„Tez Tour“ skatins ilsėtis aukčiausios klasės viešbučiuose. / Kelionių organizatoriaus nuotr.

Įsigyjant keliones iki š. m. vasario mėnesio 15 d. imtinai, galioja ne tik išankstinio pirkimo nuolaidos, bet ir minėtos specialios įsigijimo bei apmokėjimo sąlygos. Paskelbus vasaros sezono pradžią Turkijoje – pardavimai jau pradėti saulėtos Antalijos, Marmario ir Bodrumo kryptimis.

 „Naujoves pristatome, siekdami dar didesnio savo partnerių ir klientų saugumo“, – teigė TEZ TOUR direktorius Aleksandras Sukovas. – Visi TEZ TOUR klientai, įsigiję kelionę iki š. m. vasario 15 d. pagal išankstinio pirkimo nuolaidų sąlygas, bus apdrausti neįvykusios kelionės draudimu“.

Neįvykusios kelionės draudimo atveju kompensuojami Apdraustojo patiriami nuostoliai, susiję su neįvykusia ar nutrūkusia kelione dėl aiškiai apibrėžtų priežasčių, tarp kurių ligos, artimųjų mirties, priešlaikinio gimdymo, ne mažesnės kaip 3000 eurų vertės turtinio praradimo ir net darbo netekimo atvejai. Neįvykusios kelionės draudimo atveju draudimo suma atitinka turizmo paslaugų teikimo sutarties kainą.

TEZ TOUR taip pat savo klientams siūlo išankstines keliones pirkti išsimokėtinai be jokio pabrangimo. „Jei šiuo metu klientas negali sumokėti visos sumos, o atostogauti planuoja dabar – padės TEZ TOUR lizingo partneriai“, – kalbėjo A.Sukovas. Pasinaudoję šia paslauga klientai galės vėliau sumokėti likusią sumą be papildomo pabrangimo.

Kartu su lizingo partneriais kelionių organizatorius visiems vartotojams suteikia realią galimybę įsigyti kelionę iš karto. Tereikia užsukti į artimiausią agentūrą ir užsisakyti kelionę išsimokėtinai. Sutartis per kelias minutes bus sudaryta tiesiog kelionių agentūroje, pateikus asmens tapatybę liudijantį dokumentą.

Tiesioginiai skrydžiai iš Vilniaus į Antaliją bus vykdomi nuo š. m. balandžio mėn. 17 d. net šešis kartus per savaitę, į Marmarį (Dalamano oro uostą) – nuo birželio mėn. 3 d. ketvirtadieniais, o į Bodrumą (Milo oro uostą)  – nuo birželio 5 d. šeštadieniais. Į Turkiją bus organizuojamos nuo 7 iki 14 nakvynių trukmės kelionės.

Netrukus bus pradėti pardavimai ir į Graikijos bei Ispanijos kurortus. Į Graikiją bus galima vykti nuo š. m. gegužės 5 d., o į Ispaniją – nuo gegužės 21 d. Taip pat TEZ TOUR primena, kad kelionės į Egiptą, Hurgados kurortą,  organizuojamos ištisus metus, o šią vasarą vėl bus organizuojamos kelionės ir į Šarm El Šeicho kurortą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius