-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pigius skrydžius siūlanti bendrovė „Ryanair“ tampa „draugiška šeimoms“

Pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ nusitaikė į keliaujančias šeimas.
„Ryanair“ lėktuvas
„Ryanair“ lėktuvas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Antradienį bendrovė pristatė paslaugą „Ryanair šeima ekstra“, siūlančią nuolaidas ir papildomas paslaugas šeimoms. Ši paslauga šeimoms suteikia 50 proc. nuolaidą vaikams rezervuotoms vietoms, 50 proc. nuolaidą registruojamam vaikų bagažams, pirmenybę įlaipinant, 50 proc. nuolaidą vaikų kelionių draudimui.

Taip pat paskelbta, kad sumažinti  kūdikio mokesčiai (iki 20 svarų), kūdikiams priklauso 5 kg bagažas. Taip pat kūdikių pasiūlyta pervystymo vieta ir galimybės šildyti kūdikiui skirtą maistą. Kūdikiams priklauso 2 bagažo vienetai (nesulankstomas arba sulankstomas vaiko vežimėlis, kūdikio automobilio sėdynė, vaikiška sėdynė ar sulankstomas lopšys registruotame bagaže). Be to, į lėktuvą bus galima pasiimti patvirtintą automobilio sėdynę, jeigu bus nupirkta atskira sėdėjimo vieta. Skrendantiems su šeimomis daugiau nei du kartus bus siūlomos nuolaidos.

„Mes siūlome vaikų vietų, bagažo ir draudimo nuolaidas, sumažintą kūdikių mokestį, kūdikių pervystymo vietą ir galimybės šildyti kūdikiui skirtą maistą, kūdikiams priklauso 5kg bagažas, 2 nemokami kūdikių bagažo vienetai, ir automobilio sėdynę jeigu bus nupirkta atskira sėdėjimo vieta“, – sakė „Ryanair“ marketingo vadovas Kenny Jacobsas.

Jo teigimu, liepą bus pristatyta nauja programėlė ir įlaipinimo kortelė mobiliesiems telefonas, o vėliau – naujas verslo produktas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius