Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 09 /17:48

„Pigu“ ir „Autodnai“ – baudos už nebendravimą su vartotojais

Elektroninės prekybos bendrovė „Pigu“ ir automobilių istorijos ataskaitų teikėja „Autodna“ nubaustos už nebendravimą su vartotojais.
Bauda
Bauda / 123rf.com nuotr.
Temos: 2 „Pigu.lt“ Bauda

Anot Vartotojų teisių apsaugos tarnybos pranešimo, bendrovėms skirtos baudos po 72 eurus.

Vartotojai informavo, kad siekdami taikiai išspręsti ginčus, kai prekės bei paslaugos neatitiko užsakymų ar buvo netinkamos kokybės, kreipėsi į verslininkus su pretenzijomis, tačiau nė viena bendrovė neatsakė.

„Savo veikloje siekiame užtikrinti gerą kliento patirtį, iškilus klausimams – spręsti geranoriškai ir atitikti kliento lūkesčius. Aprašyta situacija buvo išspręsta geranoriškai, tačiau ji parodė proceso ir klientų aptarnavimo spragas. Po VVTAT sprendimo tobulinsime klientų aptarnavimo procesą, gerinant vartotojo patirtį ir mažinant klaidų skaičių“, – komentare teigia Raimonda Strazdauskaitė, „Pigu“ komunikacijos vadovė.

„Pigu“ baudžiama ne pirmą kartą – šiemet 4 tūkst. eurų bauda ji nubausta už klaidinančią reklamą apie trumpalaikes nuolaidas, pernai už nesaugios kosmetikos platinimą įmonei skirta 450 eurų bauda. 2016-aisiais už vartotojų klaidinimą „Pigu“ skirta 5,4 tūkst. eurų, o 2015 metais – 7,6 tūkst. eurų bauda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius