-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Pigu.lt“ plečia tinklą: Panevėžyje atidarė parduotuvę, Vilniuje atidarys baldų sandėlį

​​​​​​​Panevėžio prekybos ir pramogų centre „Babilonas“ atidaryta nauja „Pigu.lt“ parduotuvė. Tai jau penktasis Lietuvoje šios el. parduotuvės fizinis prekių atsiėmimo centras, kuriame klientai gali ne tik nemokamai atsiimti internetu užsakytas prekes, bet ir apsipirkti vietoje, praneša bendrovė.
„Pigu.lt“ Panevėžyje atidarė parduotuvę
„Pigu.lt“ Panevėžyje atidarė parduotuvę / Tomo Pošiūno nuotr.

Išmanų kainų atvaizdavimą Panevėžio parduotuvėje užtikrina moderni naujovė – elektroninės kainų etiketės. Tokį sprendimą pirmieji Baltijos šalyse pristatė „Pigu.lt“, atidarydami pirmąja savo fizinę parduotuvę Vilniuje. Dabar ši naujovė diegiama visose naujai atidaromose „Pigu.lt“ tinklo parduotuvėse.

PC „Babilonas“ atidaryta „Pigu.lt“ parduotuvė yra penktoji tinkle. Tokie prekių atsiėmimo centrai, kuriuose galima gyvai apžiūrėti populiariausias prekes bei apsipirkti vietoje, veikia jau visuose didžiuosiuose šalies miestuose.

Parduotuvės Panevėžyje atidarymas – dalis „Pigu.lt“ plėtros planų. Lapkritį bus atidarytas specializuotas baldų sandėlys.

„Šiandien el. parduotuvės asortimentą sudaro apie 18 tūkst. baldų. Ir kiekvieną mėnesį šią kategoriją papildo apie 1000 naujų modelių. Planuojame, jog 7 iš 10 baldų užsakymų pristatysime klientams jau kitą dieną po užsakymo. Tai didžiulis privalumas ne tik panevėžiečiams, bet ir visos Lietuvos gyventojams“, – pranešime spaudai cituojamas „Pigu.lt“ generalinis direktorius Dainius Liulys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius