Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Pigu.lt“ pradeda prekybą maistu

Prekybos internetu bendrovė „Pigu“ pradeda prekybą maisto produktais, skelbiama pranešime žiniasklaidai.
Prekės pakraunamos į mobilaus punkto sunkvežimį „Pigu.lt“ sandėlyje
Prekės pakraunamos į mobilaus punkto sunkvežimį „Pigu.lt“ sandėlyje / Pigu.lt nuotr.

Nuo ketvirtadienio pirkėjai gali užsisakyti būtiniausių maisto produktų, kuriuos „Pigu.lt“ pristatys visoje Lietuvoje. Užsakymų pristatymui įprastai klientai gali rinktis nemokamą atsiėmimą užsakymų atsiėmimo punktuose didžiuosiuose miestuose, jau keletą savaičių veikia ir mobilieji punktai Alytuje, Marijampolėje ir Mažeikiuose. Taip pat klientai gali rinktis savitarnos terminalus ar pristatymą per kurjerį, taip yra aptarnaujamos tos šalies vietovės, į kurias kiti maisto prekių tiekėjai įprastai nevažiuoja.

„Visuomet siekėme, kad mūsų pirkėjas galėtų vienoje vietoje įsigyti viską, ko tik norisi. Šiuo sudėtingu laikotarpiu maisto produktai yra labai svarbi pirkinių krepšelio dalis, todėl paskelbę, jog tampame prekybos centru internete, įtraukėme ir juos. Iki šiol prekiavę kava ir arbata, dabar asortimentą praplėtėme kitomis kasdienėmis ilgesnio galiojimo prekėmis. Svarbu ir tai, kad prekes galime pristatyti visoje Lietuvoje, net tose vietovėse, kur nebuvo įprasta į namus gauti internetu užsakytų maisto produktų“, – sako Dainius Liulys, „Pigu“ generalinis direktorius.

„Pigu.lt“ asortimente nuo šiandien atsirado kruopos, makaronai, dribsniai, košės, konservuoti produktai, aliejus, kakava, saldumynai, padažai, prieskoniai, riešutai, džiovinti vaisiai, sausi pusryčiai, sriubos, sultiniai, vytinti mėsos gaminiai, UAT pienas, kūdikių maistas ir kitos prekės.

Prekyba maistu nuo ketvirtadienio vykdoma visose trijose Baltijos šalyse per „Pigu.lt“, „220.lv“ ir „Kaup24.ee“. Maisto produktus pirkėjams siūlo tiek „Pigu.lt“, tiek prekybos centre prekiaujantys vietos verslai. Pasak D.Liulio, netrukus planuojama didinti partnerių skaičių ir jų tiekiamo maisto produktų asortimentą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius