-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmąją Velykų dieną „Bitės“ salonai nedirbs

Telekomunikacijų bendrovės „Bitė Lietuva“ salonai pirmąją Velykų dieną, balandžio 4-ąją nedirbs. Antrąją Velykų dieną – pirmadienį – dalis salonų atvers duris, nors dirbs trumpiau, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Bitės“ salonas
„Bitės“ salonas / „Bitės“ nuotr.
Temos: 2 Bitė, UAB Velykos

„Pavasario šventės metu salonų darbuotojai ilsėsis ir praleis laiką su artimaisiais, kiek tai leis karantino apribojimai. Kviečiame klientus atsižvelgti į numatomą darbo laiką ir iš anksto susiplanuoti vizitus salonuose. Visas prekes ir paslaugas galima iš anksto užsisakyti internetu ir atsiimti salonuose arba įsigyti internetinėje svetainėje“, – sako „Bitės“ mažmeninės prekybos vadovė Miglė Sabaitė.

„Bitės“ paslaugas ir sąskaitas galima valdyti „Mano BITĖ“ savitarnoje arba mobiliojoje programėlėje. Šventiniu laikotarpiu klientai galės susisiekti ir nemokama linija – 1501.

Balandžio 5-ąją – antrąją Velykų dieną, atsidarys beveik pusė „Bitės“ salonų įvairiuose šalies miestuose, tačiau darbo valandos bus sutrumpintos. Tikslų visų „Bitės“ salonų darbo grafiką šventiniu laikotarpiu galima sužinoti internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius