-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Planšetinių kompiuterių rinka augo daugiau nei 100 procentų

Nuolat tobulėjant išmaniųjų mobiliųjų technologijų industrijai pastebimas vis didesnis planšetinių kompiuterių populiarumas vartotojų tarpe. Planšetinius kompiuterius vartotojai naudoja kiekvieną dieną ne tik pramogoms, bet ir darbe, mokslo ar studijų tikslais.
Planšetinis kompiuteris
Planšetinis kompiuteris / 123rf.com nuotr.

Nuolat tobulėjant išmaniųjų mobiliųjų technologijų industrijai pastebimas vis didesnis planšetinių kompiuterių populiarumas vartotojų tarpe. Planšetinius kompiuterius vartotojai naudoja kiekvieną dieną ne tik pramogoms, bet ir darbe, mokslo ar studijų tikslais. Technologijų rinkos tyrimų bendrovės „GfK Retail and Technology“ duomenimis, planšetinių kompiuterių rinka Baltijos šalyse per pirmąjį 2013 metų pusmetį, lyginant su praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu, išaugo 158 procentais.

Pasak „Samsung Electronics Baltics“ vadovo Lietuvoje Simono Skupo, „Ši tendencija pastebima jau ne pirmus metus. Matydami didelį vartotojų poreikį stengiamės pasiūlyti kuo platesnį įrenginių spektrą. Šią vasarą Lietuvos vartotojams pristatėme trijų skirtingų dydžių „Samsung Galaxy Tab 3“ planšetinius kompiuterius su „Android“ operacine sistema, ateityje taip pat numatomi įdomūs sprendimai patenkinsiantys vartotojų poreikius.“

Lietuvoje prekyboje pasirodę 7 colių (17,8 cm), 8 colių (20,3 cm) ir 10,1 colių (25,7 cm) ekrano įstrižainės „Samsung Galaxy Tab 3“ planšetiniai kompiuteriai palaiko WiFi, 3G arba LTE ryšį. Priklausomai nuo palaikomo ryšio „Galaxy Tab 3 10.1“ kaina svyruoja nuo 1080 iki 1500 Lt., „Galaxy Tab 3 8.0“ – nuo 940 iki 1355 Lt., o „Galaxy Tab 3 7.0“ – nuo 850 iki 1350 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius