Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Plasta“ šiemet tikisi pelno augimo ir dešimtadaliu didesnės apyvartos

Produktų iš plastiko gamybos ir polietileno perdirbimo bendrovė „Plasta“ modernizavo pagrindinės gamybos įrangą, išplėtė veiklą įsigijimų būdu ir šiemet tikisi geresnių rezultatų, rašo „Verslo žinios“.
„Plasta“
„Plasta“ / www.plasta.lt
Temos: 1 „Plasta“, AB

„Jei ir toliau seksis taip pat gerai kaip 2016 metų pirmąjį ketvirtį, šiemet tikimės kur kas didesnio pelno nei prieš merus, planuojame pardavimus padidinti dešimtadaliu. Džiugina, kad vis daugiau parduodame Didžiojoje Britanijoje su didesne marža produkcijos, čia tikimės įsilieti ir į mažmeninę prekybą, deramės su prekybos tinklais“, – sako „Plastos“ generalinis direktorius Vytas Poderis.

Jo teigimu, šiemet auga pardavimai ir vietos rinkoje, nes įmonė pradėjo prekiauti ne tik tradiciniais šiukšlių maišais, bet ir nišiniais produktus. 2015 metais bendrovės EBITDA siekė 2 mln. eurų, pardavimo pajamos buvo 25,2 mln. eurų. 2014 metais įmonė pagamino beveik 20 tūkst. tonų produkcijos, o 2015 – apie 21,1 tūkst. tonų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius