-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 07 15 /21:25

„Practica Capital“ pardavė investiciją į „UPA Medical SPA“ Druskininkuose

Privataus kapitalo investicijų bendrovė „Practica Capital“ pardavė investiciją į sveikatinimo ir reabilitacijos centrą „Upa Medical SPA“.
„UPA Medical SPA & viešbutis MEDEA SPA“
„UPA Medical SPA & viešbutis MEDEA SPA“

Fondų valdymo įmonės „Orion Asset Management“ fondui investavus į centro „Upa Medical SPA“ nekilnojamąjį turtą, buvo išpirktos „Practica Capital“ fondo turėtos centro valdytojos „Upa MCT“ konvertuojamos obligacijos, pranešė įmonė.

„Orion Asset Management“ fondui įsigyjant „Upa MCT“ valdomo „UPA Medical SPA“ nekilnojamąjį turtą buvo išpirkta „Practica Capital“ fondo investicija į „Upa MCT“ – jos konvertuojamosios obligacijos ir paskola jai. Tai yra, įsigydamas turtą, „Orion Asset Management“ fondas finansavo „Practica Capital“ fondo investicijos į įmonę išpirkimą. Įmonės valdymas ir kontrolė liko jos dabartinių akcininkų rankose“, – teigia įmonė.

2014 metais „Practica Capital“ fondas už 1,45 mln. eurų įsigijo 45,45 proc. „Upa MCT“ konvertuojamųjų obligacijų. Ši investicija buvo skirta centro Druskininkuose vystymui ir statybai finansuoti.

Centras atidarytas 2016 metų pradžioje, vėliau fondas dar papildomai investavo į įmonę.

Be įmonės steigėjų ir fondo investicijų papildomai buvo pritrauktas ilgalaikis bankų finansavimas ir 2,2 mln. eurų Europos Sąjungos struktūrinių fondų parama.

Konkurencijos taryba 2014 metais „Practica Venture Capital“ leido įsigyti 45,45 proc. MCT konvertuojamųjų obligacijų ir įgyti negatyvią vienvaldę bendrovės kontrolę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius