Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Precizika Metrology“ tieks prekes Izraelio gynybos koncernui „Rafael“

Lietuvos įmonė „Precizika Metrology“, gaminanti aukšto tikslumo optines matavimo sistemas, jas tieks didžiausiam Izraelio gynybos koncernui „Rafael“.
Paskola
Paskola / 123RF.com nuotr.

Įmonės vadovas Andrejus Šaninas sako, kad siekiant įžengti į Izraelio gynybos pramonę teko nueiti ilgą kelią – vien auditas buvo atliekamas atsižvelgiant į aviacijos AS9100 standartus.

„Komandai teko papildomai įsigilinti ir patobulinti mūsų įmonės procedūras ir procesus, kad galiausiai atitiktume koncerno keliamus reikalavimus ir 6 mėnesių darbas būtų vainikuotas sėkmingu rezultatu“, – pranešime sakė A.Šaninas.

A.Šanino teigimu, įmonė laukia dar dviejų didelių Izraelio įmonių audito ir tai bus vienas paskutinių žingsnių sulaukiant užsakymo serijinei gamybai – produktų prototipai ir pirmieji bandiniai buvo sukurti prieš metus ar daugiau.

„Precizika Metrology“ produktai skirti tiksliam mechaninio judesio matavimui ir naudojami robotikos, pramoninės automatikos, medicinos prietaisų, įvairių staklių, pramoninių variklių gamybai.

Šiuo metu įmonė yra sukūrusi apie 15 produktų skirtingoms gynybos pramonės aplikacijoms: bepiločių orlaivių optikos valdymui, radarų sistemoms, naktinio matymo akiniams, raketų valdymui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius