-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prestižinių vardų gaminiai, prieinami kiekvieno kišenei

Aukštos kokybės virtuvės indų maisto ruošai, prietaisų remontui ir kelioninių lagaminų šiemet galės įsigyti kiekvienas. Platus asortimentas pasaulyje pirmaujančių prekės ženklų „BergHOFF“, „Bosch“ ir „Samsonite“ gaminių neseniai atsirado prekybos tinklo IKI parduotuvėse. Su 60 proc. nuolaida jų gali įsigyti kiekvienas prekybos tinklo pirkėjas, surinkęs vos 10 akcijos lipdukų.
„Renkantis keptuvę ar puodą svarbiausia – kokybiškos medžiagos ir tinkamas svoris“, – sako Linas Samėnas
„Renkantis keptuvę ar puodą svarbiausia – kokybiškos medžiagos ir tinkamas svoris“, – sako Linas Samėnas / IKI nuotr.
Temos: 1 „Iki“

Kokybiška keptuvė ar puodas – pusė patiekalo sėkmės

Itin kokybiškų virtuvės reikmenų gamintojas „BergHOFF“ IKI pirkėjams pasiūlė plačiausią savo gaminių asortimentą. Virtuvėje suktis mėgstantys šeimos nariai gali rinktis iš vienuolikos skirtingų naujos kartos keptuvių, puodų ir kepimo skardų.

Šie indai pagaminti iš lieto aliuminio su ekologiška metalo keramine danga „Ferno ceramic“. Ji yra net 6 kartus atsparesnė įbrėžimams negu įprastos keptuvių bei puodų dangos ir neišskiria kancerogeninių medžiagų. Siekiant sustiprinti aliuminio funkcionalumą, puodų ir keptuvių išorė papildomai padengta silikonu. Ši danga suteikia patvarumo, ilgaamžiškumo, indai mažiau tepasi, dėl to yra lengvai valomi. Be to, specialus šių kepimo ir virimo indų plieno dugnas, pritaikytas bet kurio tipo viryklėms, leidžia jiems greitai įkaisti ir išlaikyti šilumą. Taip sutaupoma energijos išteklių, nes maistui ruošti pakanka naudoti vidutinę arba mažą viryklės kaitrą.

Pripažintas virtuvės šefas, laidos „SusitIKIme virtuvėje“ vedėjas, Linas Samėnas sako, kad kokybiška keptuvė ar puodas yra vienodai svarbūs tiek virtuvės profesionalams, tiek ir mėgėjams. Renkantis juos reikia atkreipti dėmesį į medžiagas, iš kurių jie pagaminti. Prastos kokybės keptuvė ar puodas gali lemti ir netinkamą patiekalo skonį.

„Svarbiausia, kad keptuvė ar puodas greitai įkaistų ir išlaikytų šilumą, tą garantuoja plieno dugnas. Svarbus ir pakankamas indo svoris, tačiau mėgėjams puodai ar keptuvės neturi būti ir per sunkūs, kokie neretai yra pagaminti iš ketaus. Dar viena sąlyga – turi nenusitrinti šių indų paviršius ir maistas kepant ar verdant nekibti. Tokiu atveju metalo keraminis paviršius yra puiki išeitis, vieną tokių keptuvių pats turiu namuose“, – sako L. Samėnas ir priduria, kad metalo keraminis paviršius taip pat leidžia gaminti sveikiau – mėsa ir taip nesvyla, mažiau aliejaus ar kitų riebalų reikia ir žuviai.

Pasak Lino, kalbant apie maisto ruošai skirtus reikmenis, jam svarbios net jų rankenėlės. „Gaminti juk turi būti patogu ir malonu, todėl, net ir tokios smulkmenos kaip puodo ar keptuvės rankenos turi būti gerai apgalvotos – būti patvarios ir neklibėti, ypač, kai dirbama su didelėmis temperatūromis“, – sako virtuvės meistras, keliose IKI parduotuvių turintis atskiras savo delikatesų krautuvėles „Deli Chefs“.

Pagalvota ir apie namų meistrus

Nuo virtuvės reikalų atitolę namų meistrai taip pat neliko užmiršti – su 60 proc. nuolaida IKI jie gali įsigyti remontui reikalingų įrankių. Gerai pasaulyje žinomas tokių įrankių gamintojas „Bosch“ siūlo rinktis iš keturių skirtingos paskirties remonto prietaisų: akumuliatorinio suktuvo-gręžtuvo, smūginio gręžtuvo, siaurapjūklio ir kampinio šlifavimo mašinos. Surinkus dar 10 lipdukų galima įsigyti ir pasirinktam gręžtuvui tinkamą papildomų dalių rinkinį.

„Bosch“ įrankiai su didelėmis nuolaidomis už lojalumo lipdukus į IKI parduotuves sugrąžinti pirkėjų prašymu – kartą jau vyko šio gamintojo įrankių akcija. Ir šįkart jie itin populiarūs – nors praėjo vos kelios akcijos dienos, jau yra nemažai IKI pirkėjų, surinkusių visus reikiamus 10 lipdukų ir įsigijusių norimą įrankį.

Keliautojų svajonių lagaminai „Samsonite“ – taip pat IKI

Šeimos nariams, kuriems kelionės svarbiau nei virtuvės ar namų ūkio reikalai, o gal – būdas nuo jų atitrūkti, ilgai tarnaus kokybiški, pasaulyje pripažinti „Samsonite“ lagaminai. Ko gero, kiekvienas keliautojas, dar neturintis šio prekinio ženklo lagamino, svajoja jį įsigyti, o turintieji – kokybe nenusivilia.

„Samsonite“ savo lagaminams naudoja lengviausias ir tuo pačiu patvariausias medžiagas rinkoje. Funkcionalūs lagaminai turi praplatinimo funkciją, o saugumui užtikrinti naudojamos specialios, į patį lagaminą įmontuotos, rakinimo spynelės. Iš itin patvarios medžiagos pagaminti šių lagaminų ratukai ir tvirtos ištraukiamų rankenų konstrukcijos užtikrina ne tik patogų ir stabilų lagaminų vežimą grindiniu, bet ir jų ilgaamžiškumą. Visiems „Samsonite“ lagaminams suteikiama pasaulinė nuo 2 iki 5 metų galiojanti garantija, kuri tik patvirtina aukščiausią „Samsonite“ produktų kokybę.

Lietuvos krepšinio rinktinės kapitonas, Kauno „Žalgirio“ vidurio puolėjas Robertas Javtokas sako, kad jam svarbiausia lagamino patvarumas. „Daug keliaujant tikrai svarbu, kad lagaminas būtų patikimas – nenulūžtų jo rankena ar ratukas, nesugestų užtrauktukas – tokių nemalonių situacijų tikrai pasitaiko, kai lagaminas nėra kokybiškas. Tuomet sugaišti nemažai laiko, ieškodamas, kur įsigyti naują, o jeigu vėl perki nekokybišką – tiesiog išmeti pinigus. Tad tie, kuriems tenka daugiau skraidyti lėktuvais, jau tikrai yra pasimokę investuoti į kokybiškesnį daiktą, kurio nereikės keisti kas porą ar trejetą kelionių“, –  sako R. Javtokas.

Tinkamiausią kelioninį lagaminą dabar IKI parduotuvėse galima išsirinkti net iš septynių skirtingų dydžių ir formų. „Samsonite“ nepamiršta ir mažųjų – IKI parduotuvių pirkėjai vaikus gali pradžiuginti patogia ir žaisminga kuprine su pandos veiduku. Lengva kuprinė puikiai tiks keliaujant į nedidelę išvyką ar kasdien.

Trys akcijos vienu metu – Lietuvoje pirmą kartą

IKI komercijos ir marketingo direktoriaus Arvydo Rimo teigimu, tai, kad tokios kokybės trijų pasaulyje itin gerai žinomų ir vertinamų gamintojų prekės yra prieinamos prekybos centro pirkėjams su tokia didele nuolaida – išties didelė inovacija. „Tokiais prekės ženklais kaip „Samsonite“, „Bosch“ ar „BergHOFF“ pažymėtos prekės yra „įkandamos“ ne kiekvienam pirkėjui. Mes siekėme, kad IKI pirkėjams taptų prieinami prestižiniai mūsų partnerių gaminiai. Ši lojalumo programa atspindi mūsų verslo filosofiją pasiūlyti įvairioms pirkėjų grupėms aukštos kokybės produktų už geriausią kainą“, –  sakė A. Rimas.

Pasak jo, ši IKI lojalumo programa apskritai yra pirmoji tokio masto lipdukų akcija ne tik IKI prekybos tinkle, bet ir Lietuvoje, kai vienu metu su didžiulėmis nuolaidomis lojaliems pirkėjams siūlomi net trijų skirtingų pasaulyje ypač vertinamų prekės ženklų gaminiai. Kovo viduryje startavusi ir iki metų pabaigos truksianti lojalumo lipdukų programa – netradiciškai visus metus savo 20-ąjį savo gimtadienį švenčiančio prekybos tinklo IKI dovana pirkėjams.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius