Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Pride“ mėnesį „Revolut“ pristato paramos kampaniją, vaivorykštės spalvų kortelę

Pasaulinė finansų platforma „Revolut“, turinti 15 milijonų klientų, paskelbė prisidedanti prie visame pasaulyje minimo „Pride“ mėnesio – birželio – ir klientams vėl pristatė ikoninę vaivorykštės spalvų mokėjimų kortelę bei paramos kampaniją, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Revolut“ vaivorykštės spalvų mokėjimų kortelė
„Revolut“ vaivorykštės spalvų mokėjimų kortelė / „Revolut“ nuotr.
Temos: 2 Revolut LGBT+

„Revolut“ programėlės aukojimų skiltyje surinktos paramos lėšos bus skirtos organizacijai „ILGA-Europe“, siekiančiai, kad gyventume pasaulyje, kuriame niekas nėra persekiojamas, engiamas ar diskriminuojamas dėl savo seksualinės orientacijos ar lytinės tapatybės. Organizacijai bus skirta 100 proc. surinktų lėšų.

Finansinių technologijų įmonė taip pat kviečia nuo birželio 11 d. iki liepos 15 d. socialinių tinklų „Twitter“ ir „Instagram“ paskyrose dalytis nuotraukomis su „Revolut“ vaivorykštės kortele, pažymint @revolutapp. „Revolut“ išrinks kūrybiškiausios nuotraukos autorių, kuriam atiteks 5000 svarų sterlingų prizas, tokią pačią sumą „Revolut“ papildomai skirs ir „ILGA-Europe“. Nugalėtojas bus paskelbtas „Revolut“ „Twitter“ ir „Instagram“ paskyrose rugpjūčio 12 d., sutampančią su šių metų „Pride“ minėjimu Kopenhagoje.

„Revolut“ klientai gali užsisakyti spalvotą vaivorykštės kortelę programėlėje paaukoję 1 svarą ir daugiau organizacijai „ILGA-Europe“. Paaukojus, vaivorykštės kortelė automatiškai pasirodys kortelių skiltyje. Be to, iki liepos 15 d. „Pride“ kampanijos metu „Revolut“ už kiekvieną užsakytą vaivorykštės kortelę papildomai paaukos 1 svarą „ILGA-Europe“ (iki 5 000 svarų).

„ILGA-Europe“ yra nevyriausybinė organizacija jungianti daugiau nei 600 organizacijų-narių 54 šalyse visoje Europoje ir Centrinėje Azijoje. Ji stebi LGBTQ+ teisių situaciją teisės aktuose, o visos per „Revolut“ paaukotos lėšos bus skiriamos dviem pagrindiniams organizacijos tikslams: propaguoti žmogaus teises ir vienodą požiūrį į LGBTQ+ žmones Europos lygmeniu; ir stiprinti LGBTQ+ judėjimą teikiant visokeriopą paramą LGBTQ+ aktyvistams.

Kiekvienais metais per Tarptautinę kovos su homofobija, transfobija ir bifobija dieną, „ILGA-Europe“ skelbia „Rainbow Europe“ žemėlapį ir indeksą, kuriame reitinguoja LGBTIQ+asmenų teisinę ir politinę padėtį 54 Europos ir centrinės Azijos šalyse. Lietuva šiame sąraše šiemet atsidūrė 34 vietoje. Šių metų ataskaita taip pat rodo, kad per pastaruosius 12 mėnesių LGBTQ+ teisių pažanga beveik visiškai sustojo, o Europoje beveik nebuvo šiai visuomenės grupei palankių teisės aktų pakeitimų.

„Pride“ nėra vien apie laisvę, meilę ir lygybę. Tai taip pat ir priminimas, kad dar turime nueiti ilgą kelią, kol kiekvienas turės teisę mylėti tą, ką nori mylėti, ir būti tuo, kuo nori būti. Būtent todėl 2019 m. mes išleidome vaivorykštės kortelę ir jau trečius metus ją siūlome klientams vykdydami aukojimo kampaniją „ILGA-Europe“. Tikimės, kad žmonės prisijungs prie mūsų žengdami dar vieną žingsnį link tolerantiškesnio pasaulio“, – sako „Revolut“ Kultūros ir įsitraukimo vadovė Inga Askamit.

„Džiaugiuosi, kad „Revolut“ jau trečius metus bendradarbiauja su „ILGA-Europe“, kad surinktų lėšų LGBTQ+ judėjimui. Tuo metu, kai šios visuomenės grupės teisės visoje Europoje ir Centrinėje Azijoje yra nerimą keliančioje aklavietėje, mes nešame žinią, jog reikia toliau dirbti, kad užtikrintume lygybę, ypač tada, kai aplinkybės yra tokios sudėtingos. Padvigubindsime savo pastangas ir sieksime imtis konkrečių veiksmų dėl LGBTQ+ teisių, tuo pačiu metu stiprindami aktyvistų ir organizacijų atsparumą. „Revolut“ vartotojų parama „Pride“ metu ir ištisus metus daro realią įtaką mūsų siekiui gyventi pasaulyje, kuriame kiekvienas LGBTQ+ asmuo gali laisvai gyventi, mylėti tą, kurį myli, ir išreikšti save be baimės ar suvaržymų“, – teigia Evelyne Paradis, „ILGA-Europe“ vykdomoji direktorė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius