-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie naujojo „Lidl“ klaipėdiečiai būriavosi nuo 6 valandos ryto

Naujojo „Lidl“ atidarymas pietinėje Klaipėdos dalyje sulaukė lankytojų apgulties. Kai kurie pirkėjai prisipažino nuo pat 6 valandos ryto laukę, kol bus atvertos prekybos centro durys.
Klaipėdoje
Klaipėdoje atverta antroji "Lidl" tinklo parduotuvė. / A.Jašinskienės/15min.lt nuotr.
Temos: 2 Klaipėda Lidl

Smiltelės gatvėje atverta jau antroji „Lidl“ tinklo parduotuvė Klaipėdoje. Pirmoji – Taikos prospekte – atidaryta birželio 2-ąją. Tą dieną „Lidl“ Lietuvoje atvėrė iš viso 15 prekybos centrų: penkis Vilniuje, du Kaune, po vieną Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje bei Mažeikiuose.

VIDEO: Prie Klaipėdoje atidaryto dar vieno „Lidl“ pirkėjai būriavosi nuo 6 valandos ryto

Naujoji parduotuvė Smiltelės gatvėje – jau šešiolikta „Lidl“ tinklo parduotuvė Lietuvoje. Jos plotas – toks pats kaip ir jau veikiančios uostamiestyje – 1400 kv. metrų.

Ir naujoji parduotuvė sulaukė lankytojų apgulties. Kai kurie prie parduotuvės durų budėjo jau nuo 6 valandos ryto. Vyresnio amžiaus moterys pasakojo, kad jau buvo „Lidl“ Taikos prospekte, todėl labai laukė, kada tokia parduotuvė ims veikti ir pietinėje miesto dalyje.

„Patiko geros kainos. Pavyzdžiui, vaisių. Štai ir šiandien galima nusipirkti bananų po 66 centus. Kur pigiau rasi?” – 15min žurnalistės klausė viena pirmųjų pirkėjų Aldona.

Bananai, nors ir žali, atgulė į dažno pirmųjų pirkėjų krepšį. Į parduotuvę patekę klaipėdiečiai skubėjo ir į mėsos skyrių: esą pigiau vištienos file vargu ar kur rasi.

Apie 8 valandą prie naujojo „Lidl“ jau stovėjo keli šimtai žmonių. Parduotuvės darbuotojai pasirūpino, kad būtų įrengti skėčiai nuo saulės, pirkėjams netrūktų geriamojo vandens.

„Pietinėje miesto dalyje gyvena apie du trečdaliai visų klaipėdiečių. Esu įsitikinęs, kad „Lidl“ čia ras savo pirkėjų“, – per atidarymo šventę kalbėjo Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas.

Pirmasis mėnuo Lietuvoje „Lidl“ vadovų nenuvylė. Klaipėda iš kitų miestų ilgai išsiskyrė eilėmis prie šio prekybos centrų, net ir praėjus porai savaičių susidomėjimas nebuvo nuslūgęs. Neatmetama galimybė, kad tokia parduotuvė galėtų atsirasti ir šiaurinėje uostamiesčio dalyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius