Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie Palangos autobusų stoties atsiras naujas prekybos centras

Pirmadienį Palangos savivaldybės administracija išdavė statybos leidimą naujam prekybos paskirties pastatui Kretingos g. 56 statyti. Greta autobusų stoties atsiras naujas ne maisto produktų prekybos centras, kuriame bus ir žinomas tinklas „Sportland“, praneša kurorto meras.
Palangoje planuojama pastatyti naują prekybos centrą
Palangoje planuojama pastatyti naują prekybos centrą / Palangos miesto savivaldybės nuotr.

Investuotojai, kurie įgyvendino naujosios Palangos autobusų stoties ir prekybos centro prie jo projektą, ketina teritorijoje tarp šio objekto ir degalinės pastatyti dar vieną, antrąjį, prekybos centrą, kuriame po vienu stogu koncentruotųsi skirtingos drabužių, avalynės ir namų apyvokos prekių parduotuvės.

Tad, kaip praneša meras, Palangoje atsiras ne dar viena maistu prekiaujanti parduotuvė, o visiškai naujos koncepcijos prekybos centras.

Pusės hektaro sklype, kurį investuotojai valdo nuosavybės teise, ketinama pastatyti maždaug 1500 kvadratinių metrų vieno aukšto pastatą. Šiame prekybos centre piko valandomis sutilps apie 1000 pirkėjų ir lankytojų, numatoma, jog bus sukurta ne mažiau kaip pusšimtis darbo vietų.

Investuotojų atstovas atskleidė, jog didžiausią prekybos plotą užims plačiai žinomas prekės ženklas „Sportland“. Taip orientuojamasi į išskirtines Palangos rekreacijos ir sporto galimybes bei didelį poreikį kurorte įsigyti kokybiškų laisvalaikio ir sporto prekių.

Be prekybos plotų, numatyta ir greito maisto kavinukė, tariamasi ir dėl banko bei pašto skyrių atidarymo.

Naujojo prekybos centro Kretingos gatvėje statybas ketinama pradėti jau po Velykų, o pabaigti ateinančių metų pradžioje. Įsikūrus nuomininkams ir jiems pagal savo poreikius įrengus komercines patalpas, į atidarymą ketinama pakviesti balandžio ar gegužės mėnesį – prieš naująjį karštąjį sezoną.

Projektą įgyvendina VPH įmonių grupė – viena iš didžiausių Baltijos šalyse komercinio nekilnojamojo turto vystytoja ir valdytoja, investicijos sieks apie 4 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius