-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Printela“ šiemet tikisi penktadaliu padidinti apyvartą

Įdiegus verslo procesų valdymo sistemą ir optimizavus vadybininkų darbą, etikečių gamybos bendrovės „Printela“ pajamos šiemet, planuojama, padidės penktadaliu, pernai apyvarta taip pat augo 20 proc., rašo „Verslo žinios“.
Euras
Euras / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Pajamos

„Jeigu būtume žinoję, kokią naudą gali duoti centralizuotas gamybos valdymas, būtume investavę į tai anksčiau. Efektą jau pajutome, nors valdymo sistemą įdiegėme tik šiais metais ir visų jos galimybių dar neišnaudojame“, – kalba bendrovės „Printela“ direktorius ir savininkas Valdas Bukšnys.

Sistema įmonei kainavo 40 tūkst. eurų. „Printela“ yra vienintelė Baltijos šalyse, kuri siūlo visus tekstilinių etikečių gamybos spaudos būdus: terminę, skaitmeninę, šilkografinę, fleksografinę ir karšto štampavimo spaudą. Taip pat gamina lipniąsias etiketes. Apie 30 proc. užsakymų „Printela“ sulaukia iš užsienio įmonių, o pagrindinės rinkos – Skandinavija ir Vokietija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius