-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Revolut“ pradeda veiklą Singapūre

Jungtinės Karalystės finansinių technologijų startuolis „Revolut Ltd“, turintis daugiau nei 7,5 mln. klientų Europoje, pradeda teikti paslaugas Singapūre. Minėtoje šalyje jau yra 30 tūkst. „Revolut Ltd“ klientų, kurie nuo šiol gali atlikti mokėjimus užjūrio valstybėse daugiau nei 150 valiutų realiu kursu. Bazinio plano klientai kiekvieną mėnesį svečioje šalyje taip pat gali nemokamai iš tarptautinių bankomatų išsiimti iki 350, „Premium“ plano klientai – iki 700 JAV dolerių.
„Revolut“ mokėjimo kortelė
„Revolut“ mokėjimo kortelė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Singapūras Revolut

„Revolut Ltd“ dabar ir Singapūro gyventojams leidžia pervesti pinigus į užsienį realiu kursu ir be jokių paslėptų mokesčių. Be to, šios šalies klientai „Revolut“ mobiliojoje programėlėje gali laikyti ir keisti pinigus į 14 valiutų, įskaitant Singapūro bei JAV dolerius, Didžiosios Britanijos svarus sterlingus, eurus ir kt. Jau artimiausiais mėnesiais įmonė ketina klientams pasiūlyti dar 14 valiutų, pavyzdžiui, Indijos rupijas, Filipinų pesus ar Malaizijos ringitus.

„Vidutinis Singapūro gyventojas per metus iš šalies iškeliauja apie septynis kartus, o kartu šalies gyventojai į užsienį perveda iki 7 mlrd. JAV dolerių. Daugeliu atveju tai paprasti dirbantys žmonės, kurie nežino, kad esami paslaugų teikėjai už minėtas paslaugas ima net iki 5 proc. mokesčių“, – teigia „Revolut Ltd“ Azijos ir Ramiojo vandenyno operacijų vadovas Eddie Lee.

Įmonės atstovo teigimu, siekiant panaikinti esamus finansinius apribojimus, „Revolut Ltd“ klientai Singapūre galės greitai ir nemokamai persiųsti ar gauti pinigus iš klientų, esančių užsienio šalyse.

2018 metais „Revolut Ltd“ Singapūre įsteigė Azijos ir Ramiojo vandenyno padalinį, kur dirba 20 specialistų. Artimiausiu metu darbuotojų skaičių ketinama patrigubinti. Be Singapūro, „Revolut Ltd“ paslaugas šiuo metu teikia Jungtinėje Karalystėje, Europoje ir Australijoje. Taip pat planuojama dar šiemet veiklą pradėti JAV ir Kanadoje.

Singapūro gyventojai taip pat galės realiu laiku stebėti savo išlaidas, matyti išlaidų ataskaitas, susidaryti individualius mėnesio išlaidų biudžetus.

Naudodamiesi „Revolut Ltd“ paslaugomis, klientai gali suapvalinti operacijų sumą, o smulkiuosius perkelti į pasirinktą taupyklę. Taip pat suteikiama galimybė nemokamai siųsti ir pareikalauti pinigų iš kitų klientų ar vienu spustelėjimu padalyti sąskaitą restorane.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius