-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rokas Grajauskas palieka „Danske Bank“

Rokas Grajauskas, „Danske Bank“ vyriausiasis Baltijos šalių ekonomistas, palieka užimamas pareigas ir pereina į turto valdymo bendrovės „INVL Asset Management“ Privataus kapitalo padalinį.
 Rokas Grajauskas
Rokas Grajauskas / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

„Labai vertinu tą patirtį, kurią įgijau dirbdamas „Danske Bank“. Tai buvo labai įdomūs ir intensyvūs treji su puse metų. Vis dėlto, noriu plėsti profesines galimybes, o sukauptas žinias panaudoti ne tik analizuodamas makroekonomines tendencijas, bet ir prisidėdamas prie konkrečių pokyčių įmonėse,“ – žiniasklaidai išplatintame pranešime sako R.Grajauskas.

Jis „Danske Bank“ vyriausiojo Baltijos šalių ekonomisto pareigas ėjo nuo 2014 m. Prieš tai penkerius metus gyveno užsienyje, mokėsi ir dirbo privačiame bei viešajame sektoriuose.

R.Grajauskui baigus darbus banke, „Danske Bank“ Lietuvoje remsis Grupės ekonomistų įžvalgomis. Tendencijas finansų rinkose ir toliau analizuos Finansų rinkų departamento direktorius Karolis Indrulėnas ir vyresnioji dilerė Eglė Džiugytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius