Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ruptela“ siekia įsitvirtinti Brazilijoje ir Saudo Arabijoje

Nuo 2007 metų veikianti telemetrijos įrangą transporto priemonėms gaminanti bendrovė „Ruptela“ stiprina pozicijas Brazilijoje ir Saudo Arabijoje – 4G ryšio pagrindu veikiančios įrangos sertifikatus šiose šalyse gavusi įmonė planuoja, kad jos taps vienomis svarbiausių eksporto rinkų, rašo „Verslo žinios“.
Rankų paspaudimas
Rankų paspaudimas / „Scanpix“/„Picture-Alliance“ nuotr.

Pasak „Ruptelos“ produktų vystymo vadovo Šarūno Sereikos, ypač didelės viltys siejamos su Brazilija, nes joje įmonė pavienius pardavimus vykdo jau kone dešimtmetį, tačiau sertifikavus naujausią įrangą tikimasi sulaukti rimto proveržio didžiausioje Pietų ir Lotynų Amerikos rinkoje.

„Ruptela“ planuoja Brazilijoje atidaryti ir savo biurą. Planuojama, kad Brazilija per artimiausius porą metų turėtų patekti į didžiausių „Ruptelos" eksporto rinkų penketuką, kuriame šiuo metu yra Europos Sąjungos šalys ir Meksika.

Prieš kelias savaites „Ruptela" 4G ryšio pagrindu veikiančią savo gaminamą įrangą sertifikavo ir Saudo Arabijoje, kuri pagal pardavimus „Ruptelos“ eksporto krepšelyje šiuo metu užima maždaug 6-ą vietą, tačiau ši rinka turi nemažai potencialo augti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius