Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ryanair“ darbuotojų streikas ketvirtadienį sugadins 100 tūkst. keleivių planus

Pigių skrydžių bendrovės „Ryanair“ darbuotojai tęsia streiką, dėl kurio šį ketvirtadienį teks atšaukti apie 300 skrydžių. Skaičiuojama, kad rinktis alternatyvius skrydžius arba kreiptis dėl išlaidų kompensavimo teks maždaug 100 tūkst. keleivių.
„Ryanair“
„Ryanair“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Jei tai tęsis, turėsime peržiūrėti, kiek uždirba Airijoje esantys darbuotojai. Mes visuomet ir visur tikriname lėktuvų paskirstymą. Dabar, šiame etape dar anksti spekuliuoti, bet jei pamatysime, kad vidutinis užmokestis už skrydį Airijoje mažėja, o kitose rinkose auga, pagal savo komercinę atsakomybę turėsime paklausti – ar mūsų pajėgumai Airijoje ne per dideli?“ – sako „Ryanair“ rinkodaros direktorius Kenny Jacobsas.

„Ryanair“ darbuotoja Ispanijoje skundžiasi, kad jų darbo sąlygos nevienodos, palyginus su atlyginimais kitose šalyse.

„Kartais turime dirbti 12 valandų, bet uždirbame tik už dvi, nes jie moka tik už skrydžio valandas. Sąlygos, kurių reikalaujame, pačios elementariausios: reikalaujame bendros draudimo kompanijos, darbo kontraktų pagal Ispanijos teisę, o ne pagal Airijos. Reikalaujame galimybės turėti ispanišką banko sąskaitą vietoj airiškos“, – vardija „Ryanair“ darbuotoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius