Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Ryanair“ išsprendė ginčą su „Google“ ir „eDreams“ dėl reklamos

Airijos pigių skrydžių įmonė „Ryanair“ pasiekė susitarimą su interneto milžine „Google“ ir kelionių agentūra „eDreams“, užbaigusi dvejus metus trukusią teisminę kovą dėl reklamos internete.
Kauno oro uoste
Kauno oro uoste / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Ryanair“, „Google“ ir „eDreams“ šiandien patvirtino, jog pasiekė susitarimą, pagal kurį bus užbaigtas bylinėjimasis tarp trijų šalių, kuris tęsėsi nuo 2015 metų“, – pareiškė Airijos oro bendrovė.

„Ryanair“, „Google“ ir „eDreams“ rado sprendimą, kuris bus naudingas vartotojams visoje Europoje“, – nurodė „Ryanair“ ir pridūrė, kad „susitarimo sąlygos yra konfidencialios“.

Prieš dvejus metus oro vežėja Airijos aukštajame teisme pareiškė ieškinį, kuriame tvirtino, kad „Google“ ir „eDreams“ klaidina klientus ir neteikia jiems geriausių pasiūlymų.

Pigių skrydžių įmonė teigė, kad „Google“ nenurodinėjo tikrų „Ryanair“ kainų, o „eDreams“ kūrė svetaines, kuriose siekiant klaidinti klientus buvo minimas pavadinimas „Ryanair“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius