Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„S.Pellegrino“ su visa pagarba Lučianui Pavaročiui“

Su visa derama pagarba nepamirštamajam Maestro Luciano Pavarotti ir didingajai Italijos operai „S.Pellegrino“ pristato ekskliuzyvinį butelį.

2013 m. – operos pasauliui reikšmingų minėjimų ir jubiliejų kupini metai. Išskirtinės išorės ir riboto tiražo „S.Pellegrino“ buteliais pagerbiami Maestro L. Pavarotti – garsiausias visų laikų tenoras ir Italijos opera – meno forma, kurią Maestro pakeitė amžiams.

Maestro atliekamos operos džiugino viso pasaulio auditoriją, o jis pats didžiavosi tuo, kad yra italas. Lygiai taip pat ir „S.Pellegrino“ savo produkcija stengiasi džiuginti vartotojus daugiau nei 130 šalių.

Kaip ir L. Pavarotti, taip ir „S.Pellegrino“ su negazuotu vandeniu „Acqua Panna“ – ištikimi itališkiems meistriškumo idealams: talentui, aistrai, kultūrai, bendrumo jausmui ir grožiui. Šie Italijoje išgaunami vandenys, kaip ir garsusis tenoras, yra pasauliniai itališko gyvenimo būdo ambasadoriai, kurie atspindi prabangų, bet kartu ir paprastą gyvenimo būdą, džiugesį ir autentišką aistrą žmonėms, gyvenimui ir, svarbiausia, – muzikai.

Specialaus Luciano Pavarotti leidimo „S.Pellegrino“ buteliai – tai duoklė operos pasauliui, kuriame šiais metais laukia daug svarbių įvykių ir jubiliejų. 2013 m. visas pasaulis minės 200-ąsias Giuseppe Verdi ir Richardo Wagnerio gimimo metines. Viso pasaulio operos teatrų programose bus įtraukti kūriniai šiems kompozitoriams atminti. 100 metų jubiliejų taip pat švenčia ir lyrikos festivalis „Arena di Verona“. O 2011 m. Maestro L. Pavarotti – vienas žinomiausių itališkos operos simbolių visame pasaulyje – būtų šventęs savo 50 metų scenoje jubiliejų.

Per savo karjerą Maestro buvo kviečiamas dainuoti svarbiausiuose pasaulio teatruose. Jo koncertai po atviru dangumi ir šventiniai pasirodymai – nepamirštami iki šiol. Šiandien jo vardas ir įtaka operai jaučiama per L. Pavarotti fondą, kurį po Maestro mirties įsteigė jo žmona Nicoletta Mantovani. Šio fondo paskirtis – neleisti išblėsti Maestro atminimui ir remti talentingus dainininkus, siekiančius žengti pirmuosius žingsnius operos scenoje.

Aistringa talentų paieška vienija „S.Pellegrino“ su L. Pavarotti. Maestro visada labai domėjosi jaunais dainininkais ir išrinktiesiems atlikėjams organizuodavo dainavimo pamokas. O „S.Pellegrino“ visada rėmė subtilaus maisto ruošimo pasaulio aukštumų siekiančius jaunus virtuvės šefus.

„Šis riboto leidimo butelis – tai nauja ir svarbi projekto „Italijos talentai“ (angl.: „Italian talenlents“) dalis. Šį projektą „S.Pellegrino“ pradėjo 2010 metais. Tai nepaprastas projektas - tai siekis rasti ir kurti sinergiją tarp garsiausių Italijos bendrovių ir garsenybių, stiliaus simbolių, inovacijų, kultūros, prestižo, – sako „Sanpellegrino“ įmonės generalinis direktorius Stefano Agostini. – Po to, kai rinkoje buvo pristatyti „S.Pellegrino Missoni“ ir „Bulgari“, muzikos pasauliui ir Italijos operai neeilinių įvykių kupinais metais būtų aplaidu nepaminėti vieno garsiausių jos atstovų, kurio nuostabus balsas ir išskirtinė asmenybė padėjo sukurti stiprų ir pozityvų Italijos bei itališko gyvenimo būdo įvaizdį visame pasaulyje.“

„Aš ypač didžiuojuosi šia duokle operai ir Maestro L. Pavarotti. Gaminys pristatomas ypatingais ir šiai meno formai itin svarbiais metais. L. Pavarotti savo nuoširdumu, paprastumu ir tik jam būdinga aistra labai prisidėjo prie to, kad šis menas būtų žinomas ir mėgstamas visame pasaulyje, – sako N. Mantovani. – „S.Pellegrino“ vanduo susijęs su virtuve, o Luciano – su stipriu ir entuziastingu italų tobulumo siekiu. Jis spinduliavo meilę muzikai ir didingajai Italijos operai.“

Daugelyje prabangių restoranų visame pasaulyje šie išskirtiniai specialaus Luciano Pavarotti leidimo „S.Pellegrino“ ir „Acqua Panna“ buteliai laikinai pakeis standartinius. Iš viso bus išleista 50 milijonų butelių. Lietuvoje šiuos išskirtinius butelius išvysite geriausiuose restoranuose. 

Pavadinimas
 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius