Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sankcijų Rusijai aidas – Rokiškio sunkvežimių gamykloje

Rusijos prezidento Vladimiro Putino bičiuliui Sergejui Čemezovui nusprendus apsilankyti Rokiškyje, kur jo vadovaujamam koncernui surenkami „Kamaz“ sunkvežimiai, jam niekas nesukliudytų. Tačiau durys į JAV S.Čemezovui jau užvertos.
Atsarginės padangos
Atsarginės padangos / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Rusija

„Lietuvos rytas“ rašo, kad sunkvežimių surinkėjai Rokiškyje nėra linkę veltis į diskusijas apie JAV ir ES skelbiamas sankcijas verslininkams, kurie jau seniai tapę V.Putino režimo rėmėjais. Rokiškėnai džiaugiasi turintys darbo, socialines garantijas.

Bendrovės „Autobagi“ Rokiškyje surenkami sunkvežimiai jau spėjo pelnyti koncerno „Rostech“ pagyrų. Rusijos kompanijos svetainėje šalia naikintuvų ir „Kalašnikov“ gamintojų su pasididžiavimu skelbiama informacija apie Rokiškio gamyklą, iš kurios išrieda sunkiasvoriai automobiliai, skirti menko pravažumo keliams.

Rusams reikia rokiškėnų pagalbos, nes „Kamaz“ neturėjo gamyklos ES, o buvusi Rokiškio mašinų gamykla užsirekomendavo kaip patikimas partneris. Įmonė kol kas detales gauna be trikdžių, užsakymus vykdo laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius