-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgaliniai barščiai Klaipėdoje užmušė apetitą: šalia burokėlių ir morkų – tarakonas

Vietoje jaukių pietų – prarastas apetitas ir abejonės dėl sanitarinės kavinės priežiūros. 15min skaitytojai Vaivai savaitgalio idilę Klaipėdoje apkartino restorane „Katpėdėlė Memelis“ patiekti barščiai su tarakonu. Nors kavinės administratorė už incidentą atsiprašė, o už sugadintus pietus mokėti nereikėjo, tačiau parazitą sriuboje atradusi moteris teigia kitą sykį šią viešojo maitinimo vietą tikriausiai aplenksianti.
Rastas tarakonas barščiuose
Rastas tarakonas barščiuose / Skaitytojos Vaivos nuotr.

Pačios „Katpėdėlės“ kavinės valdančios įmonės atstovė pripažįsta – radinys sriuboje buvęs bjaurus ir tam negali būti jokių pasiteisinimų.

Vaiva minėtoje Klaipėdos kavinėje tikina lankiusis jau ne pirmą sykį, o tiek klientų aptarnavimas, tiek jauki atmosfera čia jai itin patikę.

„Tačiau manau, kad valgiau ten paskutinį kartą. Atėjau norėdama dienos sriubos ir picos, tačiau man pasakė, kad dienos sriubos nebėra, o picai pritrūko ingredientų, todėl nėra ir jos. Visko juk būna, užsisakiau barščių sriubos ir apkeptų cepelinų. Ilgai laukti nereikėjo, sriubą atnešė greitai, tačiau pradėjus ją valgyti sriuboje radau tarakoną“, – teigė Vaiva.

Sriuboje plaukiojantį kenkėją pamačiusi moteris iš karto neteko apetito.

„Tikrai nesu išranki maistui, tačiau čia jau buvo viršūnė. Suprasčiau, jei sriuboje būtų plaukas ar musė, bet tarakonas?“, – laiške 15min skundėsi moteris, kuri apsilankymą „Katpėdėlės“ restorane atsimins dar ilgai.

Sriuboje plaukiojantį kenkėją pamačiusi moteris iš karto neteko apetito, todėl atsisakė atsiprašinėjančios kavinės administratorės pasiūlytų nemokamo deserto ir kavos.

„Paprašiau sąskaitos už gėrimus, administratorė dar kartą atsiprašė ir pasakė, kad mokėti nereikia. Darbuotojams jokių priekaištų neturiu, tačiau sanitarinės apžiūros šiai kavinei tikrai reikėtų“, – tvirtino moteris.

Skaitytojos Vaivos nuor./„Katpėdėlės“ restoranas Klaipėdoje
Skaitytojos Vaivos nuor./„Katpėdėlės“ restoranas Klaipėdoje

15min susisiekus su „Katpėdėlės“ restoranus valdančios bendrovės „Amber Food“ grupės rinkodaros vadove Lina Nikonovaite pastaroji dar sykį atsiprašė dėl nemalonaus įvykio.

„Nevyniosime žodžių į vatą – tai bjaurus radinys ir tam negali būti jokių pasiteisinimų – griežtų vidinių priemonių imtasi jau seniai, o dabar kontrolė bus dar labiau sustiprinta, jog situacija nebepasikartotų. Pradėtas detalus vidinis patikrinimas, pagal kurio rezultatus sustiprinsime sanitarijos kontrolę šiame restorane“, – teigė L.Nikonovaitė, pridūrusi, kad visa sriuba su rastu tarakonu buvo utilizuota, kad nepatektų ant kitų klientų stalų.

L.Nikonovaitė pabrėžė, kad „Memelio Katpėdėlė“ kaip tik neseniai buvo sulaukusi Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos (VMVT) specialistų, nustačiusių, jog čia nėra pažeidžiami maisto saugos ir higienos reikalavimai. „Amber Food“ atstovė pridūrė, kad VMVT šią kavinę tikrina reguliariai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius