Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Savy“ vadovę A.Čiuplienę keičia A. Žiugžda

Dvejus metus tarpusavio skolinimo platformai „Savy“ vadovavusią Aušrą Čiuplienę keičia vienas platformos įkūrėjų ir pagrindinis akcininkas, buvęs bankininkas Audrius Žiugžda.
Audrius Žiugžda
Audrius Žiugžda / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Platformą valdančiai bendrovei „Bendras finansavimas“ A.Čiuplienė vadovavo nuo 2018-ųjų lapkričio.

„Savy“ vizija – žmonių bankas, platforma, kur norintys pasiskolinti ar auginti savo verslą susitinka su tais, kurie gali ir nori paskolinti, investuoti į paskolas, prasmingai ir pelningai įdarbinti savo lėšas“, – pranešime sakė A.Žiugžda.

A.Žiugžda anksčiau vadovavo SEB ir Šiaulių bankams, o 2014 metais kartu su partneriais įkūrė „Savy“, jis taip pat yra pagrindinis „Braitin“ fondų valdymo įmonės akcininkas ir valdybos pirmininkas.

„Savy“ vienija daugiau nei 20 tūkst. investuotojų ir beveik 100 tūkst. paskolų gavėjų. Nuo veiklos pradžios žmonėms ir smulkioms įmonėms ji suteikė daugiau nei 30 mln. eurų paskolų, o investuotojams išmokėjo daugiau nei 5,5 mln. eurų palūkanų.

Pernai „Savy“ pajamos išaugo 1,8 karto iki 1,6 mln. eurų, o 2018 metais patirtą 217 tūkst. eurų nuostolį pernai pakeitė 80 tūkst. eurų grynasis pelnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius