Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gerai dirbantiems „vitrinos darbuotojams“ „Norfa“ žada 750 eurų į rankas

„Norfos“ prekybos centrų darbuotojų, sveriančių greitai gendančius produktus, tvarkančių vitrinas, fasuojančių, kepančių gaminius uždaruose skyriuose, algos nuo sausio mėn. 1 d. didės 15 procentų. Visą ar dalį savo darbo laiko už prekystalių leidžia maždaug trečdalis „Norfos mažmenos“ darbuotojų, rašoma įmonės pranešime žiniasklaidai.
„Norfa“
„Norfa“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Pavyzdžiui, po atlyginimų pakėlimo vienos iš sėkmingiausiai dirbančių Vilniaus „Norfos“, įsikūrusios L.Asanavičiūtės g., „vitrinos darbuotojų“ mėnesinis vidutinis neto („į rankas“) darbo užmokestis turėtų siekti apie 750 Eur.

Bendrovės darbuotojų atlyginimai priklauso nuo darbo rezultatų, kurie apskaičiuojami pagal specialias formules – kuo efektyviau dirbsi, tuo didesnis bus atlyginimas. Pvz., kasininko atlyginimas priklauso nuo asmeninės ir parduotuvės apyvartų, taip pat nuo aptarnautų klientų skaičiaus. Pardavimai – tuo pačiu ir alga – taip pat priklauso nuo aptarnavimo kokybės, rašoma pranešime.

„Lietuva mažėja, ir pardavimus padidinti galėtų tik padidėjusi žmonių perkamoji galia. Bendras atlyginimų augimas pristabdytų emigraciją, kuri yra viena opiausių Lietuvos problemų“, – teigė „Norfos mažmenos“ valdybos pirmininkas Dainius Dundulis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius