Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šėlsmo ir kaitros įkaitintus „Tundros“ dalyvius gaivino ir „U pajėgos“

Užburiantys elektroninės muzikos garsai šį savaitgalį suvienijo keturis su puse tūkstančio pramogautojų, atsidavusių festivalio „Tundrą 2011“ siautuliui.
Festivalyje „Tundra 2011“
Festivalyje „Tundra 2011“ / „U pajėgos“ nuotr.
Temos: 1 „Tundra”

Aštuntus metus rengiama muzikos fiesta šįmet nugriaudėjo Dūburio ežero saloje (Zarasų rajone). Savo indelį, kuriant gerą nuotaiką, tradiciškai įdėjo ir gero laiko ambasadoriai „U pajėgos“. „Utenos“ alaus suburta komanda keliauja ne tik po skirtingus festivalius, bet ir po Lietuvos paežeres, siūlydama poilsiautojams pramogas ir atokvėpį.

Tris paras trukusi elektroninės muzikos šventė susirinkusius džiugino įspūdingu maždaug 180 elektroninės muzikos atlikėjų skaičiumi iš viso pasaulio, savo pasirodymus rengusių keturiose scenose. Jose galėjai išgirsti ir užsienyje jau atpažįstamus lietuvaičius Golden Parazyth, Few Nolder ir Leoną Somovą.

Šiųmetė „Tundra“ pasižymėjo ir plačiu maisto pasirinkimu, siūliusių išmėginti skirtingų šalių virtuves. Realizuoti save galėjo ir menišką gyslelę turintys lankytojai, apyrankių pynimas, mandalos piešimas ir panašūs užsiėmimai laukė visų susidomėjusių.

Po kelis savaitgalius šalį merkusio lietaus elektroninės muzikos gerbėjai galėjo džiūgauti – jų festivaliui oras buvo lyg užsakytas. Susirinkusius lepino saulė ir šiltos, o kartu gaivinančios ežero bangos, kuriose plūduriavo ir „U pajėgų“ „vandendaikčiai“. Norintieji atsigaivinti nuo kaitros ir linksmybių ne mažą laiko leido vandenyje ir netrukus ėmėsi organizuoti neoficialias šuolių į vandenį varžybas.

VIDEO: U Talentas: Daug vaikinų nuo čiuožyklos nudardėjo, 2011 07 09 - 10
„Festivalis nuostabus, vieta parinkta pasakiškai, o pramogos vandenyje uždėjo vyšnią ant pyragaičio. Su bičiuliais išmėginom visus „vandendaikčius“, linksmiausia buvo ant batuto, mirkom vandenyje ne valandą ir ne dvi,“, – juokėsi kasmetė festivalio dalyvė Justina iš Kauno, pavėsį radusi „Utenos“ alaus palapinėje.
Justinos ir kitų „Tundros“ dalyvių pasirodymus ant batuto ir smagius šuolius į vandenį užfiksavo „U talentų“ medžiotojai.

VIDEO: U Talentas: Grupinis nėrimas per nugarą, 2011 07 09 - 10

Kviečiame jus triukus įvertinti ir išrinkti savo favoritus „Utenos“ alaus svetainėje.

O sulaukus savaitgalio gero laiko ambasadoriai ragina nesėdėti namuose, o traukti į paežeres ir patiems išmėginti „U pajėgų“ „vandendaikčius“, mobilią pirtį ir kita pramogas. Kur galite sutikti gero laiko ambasadorius skelbiama čia.

Pavadinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius