Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Senamiestyje uždaryta viena populiariausių „Humana“ parduotuvių

Vintažinė „Humana“ parduotuvė Vilniaus širdyje uždarė savo duris visiems laikams. Dėvėtų drabužių parduotuvė užsidarė patyliukais ir daugiau pirkėjų nepriims, o apsipirkti kviečia kitose tinklo parduotuvėse.
Vilniuje prie vėl atsidariusios parduotuvės „Humana“ rikiuojasi eilės
Parduotuvė „Humana“ / Arno Strumilos / 15min nuotr.

„Humana Vintage“, adresu Didžioji g. 18/2, pirkėjams siūlė kitokį asortimentą nei kitose tinklo parduotuvėse. Čia buvo galima nusipirkti vintažinių drabužių, o parduotuvėje niekada netrūko susidomėjusių jos asortimentu pirkėjų. Nuo gruodžio 17 dienos parduotuvės patalpose nebeliko nei vienos pakabos ir nei vieno drabužio.

„Informuojame, kad ši parduotuvė užsidaro visam laikui nuo 2023-12-17. Maloniai Jūsų laukiame artimiausiose Vintage parduotuvėse esančiose Trakų g. 16 ir Tilto g. 10/8“, – byloja užrašas ant parduotuvės durų.

„Humana“ – tai plačiai žinomas dėvėtų drabužių parduotuvių tinklas. Tai visoje Lietuvoje populiariausias dėvėtų ir vintažinių drabužių tinklas. Vilniuje veikia 17 tinklo parduotuvių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius