Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seniausia draudimo rinka pasaulyje dėl „Brexit“ atidarys biurą Briuselyje

„Lloyd's of London“ dėl „Brexit“ 2019 metų pradžioje atidarys biurą Briuselyje, praėjus dienai po to, kai Didžiosios Britanijos vyriausybė inicijavo šalies pasitraukimo iš Europos Sąjungos (ES) procesą, pareiškė Londone įsikūrusi draudimo rinka.
„Lloyd's of London“ dėl „Brexit“ atidarys biurą Briuselyje
„Lloyd's of London“ dėl „Brexit“ atidarys biurą Briuselyje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Lloyd's of London“, specializuota draudimo ir perdraudimo rinka, skelbia, jog steigs naują Europos draudimo įmonę, kuri įsikurs Briuselyje“, – rašoma „Lloyd's of London“ pranešime, kuriame nenurodoma, kiek dėl to galėtų būti prarasta darbo vietų Londone.

Prieš pernai įvykusį „Brexit“ referendumą „Lloyd's of London“ buvo ne kartą įspėjusi, jog tuo atveju, jeigu bus pritarta pasitraukimui iš ES, ji dalį savo veiklos gali perkelti į kitą ES šalį.

Ketvirtadienį rinka pareiškė, kad, Briuselyje įsteigusi naują patronuojamąją įmonę, galės drausti riziką visose likusiose 27 ES valstybėse narėse.

„Jungtinei Karalystei pasitraukus iš ES, įmonė galės drausti riziką visose 27 Europos Sąjungos ir trijose Europos ekonominės erdvės (EEE) šalyse, o savo klientams ir partneriams galės ir toliau teikti novatoriškus „Lloyd‘s“ rinkos sprendimus“, – nurodoma pranešime.

Praėjus devyniems mėnesiams po Didžiojoje Britanijoje surengto referendumo, kuriame buvo priimtas šokiruojantis sprendimas pasitraukti iš ES, Didžiosios Britanijos ministrė pirmininkė Theresa May (Teresa Mei) trečiadienį oficialiai aktyvavo Lisabonos sutarties 50 straipsnį, o tai reiškia, kad 2019 metais Didžioji Britanija išstos iš ES.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius