Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Senukai“ pradėjo prekiauti maisto produktais internetu

Statybos, remonto ir buities prekių parduotuvių tinklas „Kesko Senukai“ nuo šiol ilgai negendančiais maisto produktais prekiaus ir elektroninėje parduotuvėje www.senukai.lt, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Elektroninė prekyba
Elektroninė prekyba / 123rf.com nuotr.

Pauliaus Palinausko, „Kesko Senukai Digital“ direktoriaus pavaduotojo komercijai teigimu, investuoti į maisto produktų kategorijos plėtrą internete paskatino pasikeitę vartotojų įpročiai ir išaugęs poreikis elektroniniu būdu įsigyti bei sau priimtiniausiu būdu atsiimti reikalingiausias prekes.

Asortimentą internete sudarys apie 1 tūkst. skirtingų maisto prekių.

„Kartu su gamintojais ir produktų tiekėjais atrinkome bei siūlome populiariausias bakalėjos prekes – aliejų, konservuotus produktus, miltus, kruopas, makaronus, riešutus, prieskonius, įvairius užkandžius ir saldumynus, kavą, arbatą, taip pat gaiviųjų ir nealkoholinių gėrimų bei kitų būtiniausių ilgai negendančių produktų“, – sako P.Palinauskas.

„Kesko Senukai“ įmonių tinklą sudaro 88 nuosavos ir franšizės pagrindu veikiančios parduotuvės Baltijos šalyse – 69 „Senukų“ parduotuvės Lietuvoje, 8 „K-Rauta“ parduotuvės Estijoje, 11 „K Senukai“ parduotuvių Latvijoje, ir viena didžiausių regione elektroninės prekybos platformų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius