-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienį Vilniuje – vasaros sezono atidarymas

Kiek laiko nekantraudamas laukei vasaros? Ar jauti, kad ji jau nebe čia pat, o prasidėjo? Tad atidaryk ją taip, kad geri įspūdžiai lydėtų iki pat rudens! Birželio 4 dieną, šeštadienį, 14 valandą su draugais atvyk į Vilnių, prie Salotės ežero Pilaitėje, ir patirk, ką reiškia geeeras vasaros laikas su „U pajėgomis“.
Vasaros sezono atidarymas
Vasaros sezono atidarymas / „Utenos alaus“ nuotr.

Gerai praleisti laiką poilsiaujantiems ežerų pakrantėse „U pajėgų“ komanda siūlo nebe pirmus metus – juos drąsiai galima vadinti tikrais pramogų ambasadoriais, dovanojančiais nepamirštamų įspūdžių.

Šią vasarą ežerų pakrantes „U pajėgos“ lankys su dvigubai galingesne amunicija negu pernai. „Vasaros atidarymo“ renginio metu savo akimis pamatyk ir vienas pirmųjų išbandyk tai, kas tavęs su „U pajėgomis“ laukia visą šią vasarą – ne tik jau pažįstamą pirtį ant ratų, bet ir šlapiausias šios vasaros naujienas – didžiulį vandens batutą, ratą ir kilimą.

Pažadame, kad atidarydamas vasaros sezoną iš naujo sužinosi, ką reiškia šuolis į vandenį, pamatysi, kad ant vandens paviršiaus iš tikrųjų galima ir vaikščioti, ir bėgioti, ir čiuožinėti, o vandens ratą vairuoti po ežerą nepaisant jokių eismo taisyklių.

Šalia pirties ir vandendaikčių galėsi surengti ir iškylą su draugais. „U Pajėgos“ pasirūpins viskuo – lauko baldais, kepsninėmis ir malkomis, netgi didžėjumi, beliks tik atsivežti užkandžių ir nusiteikti puikiai praleisti popietę.

Labai laukiame tavęs ir tavo draugų! Daugiau informacijos ieškok, į renginį registruokis ir draugus kviesk čia https://www.facebook.com/event.php?eid=175429699182375.

Kas? „Vasaros atidarymas“ su „U pajėgomis“
Kur? Prie Salotės ežero Pilaitėje, Vilniuje
Kada? Birželio 4 dieną, šeštadienį
Kiek? Nuo 14 iki 20 valandos
 

Pavadinimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius