Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiaulių bankas skolina 7,7 mln. eurų „Integre Trans“ 100 vilkikų įsigijimui

Šiaulių bankas suteikė 7,7 mln. eurų finansavimą transporto ir ekspedijavimo bendrovei „Integre Trans“. Sparčiai besiplečianti bendrovė už finansuotas lėšas didins pervežimo pajėgumus įsigis 100 naujausių „Mercedes-Benz“ vilkikų, rašoma banko pranešime žiniasklaidai.
Sunkvežimiai
Sunkvežimiai / 123RF.com nuotr.

Beveik 900 transporto priemonių valdanti „Integre Trans“ didina pervežimo pajėgumus ir atnaujina vilkikų parką. Šiaulių banko finansavimą „Integre Trans“ skyrė naujų „Mercedes-Benz Actros“, kuriuose įdiegtos naujausios saugumo ir aplinką tausojančios technologijos, vilkikų įsigijimui.

Pasak „Integre Trans“ vadovės ir savininkės Žanos Kel, šiemet bendrovė jau įsigijo apie 400 naujų vilkikų, o 2023 metais planuojama dar spartesnė plėtra – ketinama pirkti 500 naujus „Mercedes-Benz“, DAF, „Volvo“ bei kitų gamintojų vilkikus.

„Plečiasi ne tik naujų klientų ratas – auga ir esamų klientų poreikiai. Investuodami į naujų vilkikų parką, per ateinančius trejetą metų siekiame išlaikyti spartų įmonių grupės augimo tempą, kokiu augome pastaruosius keletą metų. Atnaujindami vilkikų parką galime ne tik efektyviai valdyti sąnaudas, bet ir užtikrinti aukštus aplinkosauginius standartus. Tvarumas yra viena iš strateginių bendrovės krypčių bei viena iš svarbių konkurencingumo sąlygų“, – pažymėjo „Integre Trans“ vadovė ir savininkė Žana Kel.

„Integre Trans“ investicija į moderniausią, mažiau taršų ir saugesnį transportą drauge yra itin svarbus žingsnis siekiant žaliosios transporto bei logistikos sektoriaus transformacijos – tai bendras visų mūsų tikslas, prie kurio prisidedame finansuodami tvarias investicijas“, – sakė Laimonas Zabitis, Šiaulių banko lizingo departamento pardavimų vadovas.

Vilniuje įsikūrusi „Integre Trans“ šiuo metu valdo 4 įmones, esančias Prancūzijoje, Vokietijoje ir Lenkijoje, plečiasi į kitas Vakarų Europos šalis ir įsitvirtina Didžiosios Britanijos rinkoje. Bendrovė planuoja iki metų pabaigos turėti 1200 vilkikų parką bei 1500 darbuotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius