Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiaulių banko valdyboje turėtų dirbti A.Gaulia

Europos rekonstrukcijos ir plėtros banko (ERPB) bei vietos akcininkų valdomo Šiaulių banko valdybos nariu išrinktas Algimantas Gaulia, kuris pareigas pradės eiti tik gavus Lietuvos banko leidimą.
Šiaulių bankas
Šiaulių bankas / Šiaulių banko nuotr.

A.Gaulia banko valdyboje pakeis Vitą Urbonienę, kuri stebėtojų tarybos sprendimu iš jos atšaukta gegužės 6 dieną. Valdybos sudėties pakeitimas yra susijęs su rizikų valdymo funkcijos stiprinimu, per „Nasdaq“ Vilniaus biržą pranešė Šiaulių bankas.

Šiaulių banko valdyboje taip pat dirba jos pirmininkas Algirdas Butkus, banko administracijos vadovas Vytautas Sinius, Finansų ir rizikos valdymo tarnybos vadovas Donatas Savickas, Pardavimų ir rinkodaros tarnybos vadovė Daiva Šorienė, Paslaugų vystymo tarnybos vadovas Mindaugas Rudys ir Teisės ir administravimo tarnybos vadovė Ilona Baranauskienė.

A.Gaulia dirba Šiaulių banke nuo 2013 metų, porą metų ėjo Apskaitos ir atskaitomybės tarnybos vadovo pavaduotojo pareigas, o nuo 2015-ųjų iki šiol yra Rizikų valdymo ir atskaitomybės departamento direktorius. Nuo gegužės 24 diena A.Gaulia eis naujai įsteigtos Rizikų valdymo tarnybos vadovo pareigas ir bus atsakingas už rizikos valdymo funkciją banke.

V.Urbonienė valdybos nare dirbo nuo 2002 metų su trumpa pertrauka nuo 2011-ųjų vasario 23 dienos iki 2011 metų gegužės 3 dienos. V.Urbonienė dirba Šiaulių banke nuo 1997 metų, nuo 2002 metų vyriausiosios buhalterės pareigose, o nuo 2005-ųjų – ir Apskaitos ir mokesčių tarnybos vadove.

Šiaulių banko akcijos kotiruojamos biržos Oficialiajame prekybos sąraše.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius