-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Siemens“ arenos vadovas po dar vieno sugriežtinimo: „Kas dar turėjo minčių ką nors organizuoti, tai dabar nebeturės“

Renginių organizatoriai ir arenų valdytojai ryja dar vieną karčią piliulę – nuo penktadienio bus uždrausti visi renginiai miestų, kurie pateko į karantino zoną, arenose, jei tam trečiadienį pritars Vyriausybė. Išimtis taikoma profesionalaus sporto varžyboms. „Siemens“ arenos vadovas Andrius Žiauberis sako, kad drąsiausi organizatoriai, rezervavę datas, dabar atsisakys minčių ką nors šiais metais surengti.
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje jau paskelbtas karantinas, tad sugriežtintos taisyklės greičiausiai įsigalios penktadienį, jei tam pritars Vyriausybė trečiadienį.

Kultūros renginiams įvedami griežtesni ribojimai – du metrai tarp žiūrovų, o tai reiškia, kad bilietų bus galima parduoti dar mažiau.

Vilniaus „Siemens arenos“ ir „Tiketos“ vadovas Andrius Žiauberis 15min teigė, kad šie nauji Operacijų vadovo Aurelijaus Verygos paskelbti sugriežtinimai greičiausiai organizatorius privers atsisakyti minčių organizuoti koncertus.

„Iki šių naujų suvaržymų kai kurie organizatoriai dar rezervavo datas ir laukė, kas bus. Bet dabar, manau, renginių apskritai niekas neorganizuos. Reikia pasakyti, kad mes organizatorius ilgai įtikinėjam, taikom nuolaidas, tačiau po šių suvaržymų greičiausiai niekas net nenorės bandyti“, – sakė A.Žiauberis.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Andrius Žiauberis
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Andrius Žiauberis

Lapkričio 8 ir 14 dienomis, kai jau bus įsigaliojęs karantinas ir Vilniui, arenoje jau suplanuotos sporto varžybos. Tiesa, jos galės vykti be žiūrovų. Lapkričio 15 dieną čia rengiama Mados ir grožio mugė.

Neaišku ir dėl Kalėdinių koncertų – gali būti, kad organizatoriai, plintant virusui, atsisakys planų juos surengti.

„Šie suvaržymai įneša dar daugiau neaiškumų. Mes suprantame, kad sveikata yra svarbiausia, bet valdžiai reikia kalbėtis ir su verslu, nes po kiekvieno sprendimo laukia daug pasekmių“, – kalbėjo „Siemens“ arenos vadovas.

Pasak jo, neaišku ir dėl kultūros renginių, į kuriuos jau parduoti bilietai. „Jis dabar paskelbė, kad bus galima sėsti tik į kas trečią kėdę, tai kaip daryti su tais žiūrovais, kurių yra daugiau? Kaip atsirinkti, kuriuos priimti, o kuriems atšaukti?“ – klausė A.Žiauberis.

Jo manymu, renginių organizatoriai nutars nieko nedaryti. „Geriau jau nieko nedaryti, nes jei po savaitės sakys, kad atstumas jau turi būti trys metrai, tai kokia prasmė rizikuoti?“ – svarstė „Siemens arenos“ vadovas.

Beje, „Žalgirio“ arenoje Kaune jau šį penktadienį rengiamas atlikėjų Justino Jaručio ir Monique koncertas, o lapkričio 7-ąją – grupės „8 kambarys“ pasirodymas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius