Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sirin Development“ pasirašė sutartį su „Kesko Senukai“ dėl sandėlių Latvijoje nuomos

Viena didžiausių Baltijos šalyse industrinio nekilnojamojo turto (NT) vystytojų „Sirin Development“ pasirašė sutartį su statybos, remonto ir buities prekių prekybos bendrove „Kesko Senukai“ dėl papildomo sandėlių ploto nuomos Latvijoje.
„Kesko Senukai“ Latvijoje
„Kesko Senukai“ Latvijoje / Užsakovo nuotr.

Anot „Sirin Development“ pranešimo, sutartis apima 12 tūkst. kvadratinių metrų ploto sandėlio nuomą, o iš viso „Kesko Senukai“ iš „Sirin Development“ nuomosis 20 tūkst. kvadratinių metrų ploto sandėlius logistikos parke „Rumbula“ Rygoje.

„Džiaugiamės, kad gerai žinomi prekių ženklai renkasi mūsų modernias ir energetiškai efektyvias sandėliavimo patalpas savo veiklai vykdyti. Strateginė vieta, netoliese esantys oro ir jūros uostai, miesto centras bei konkurencingos nuomos kainos tik pakelia šio logistikos parko paklausą“, – pranešime cituojamas „Sirin Development“ vadovas Laurynas Kuzavas.

Pasak „Kesko Senukai Digital“ operacijų vadovo Kęstučio Statulevičiaus, šis logistikos centras pasirinktas dėl geografiškai patogios vietos aptarnauti visas tris Baltijos šalis. Be to, naujoje vietoje įsikūrusi įmonė galės apdoroti beveik dukart daugiau nei iki šiol užsakymų.

Logistikos centre bus laikomos ir komplektuojamos ne tik namų statybai ar remontui būtinos medžiagos, bet ir buitinė technika, baldai, apdailos, elektronikos, laisvalaikio ir kitos prekės, kurių galima įsigyti per „Kesko Senukai“ elektronines parduotuves Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.

„Sirin Development“ Vilniuje vysto Liepkalnio industrinį parką (165 tūkst. kvadratinių metrų) greta Vilniaus oro uosto ir „J55 logistikos centrą“ (103,5 tūkst. kvadratinių metrų) netoli Gariūnų turgavietės. Kauno rajone bendrovė vysto „Kauno logistikos centrą“ (80,3 tūkst. kvadratinių metrų), Rygoje – „Rumbula“ logistikos parką (85 tūkst. kvadratinių metrų).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius