Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Siųsk pigiau“ ir „Verskis.lt“ pristato bendrą sąsają el. parduotuvėms

Statistikos duomenimis, el. komercijos reikšmė žmonių gyvenimuose kasdien vis auga. Vis daugiau verslų savo prekes bei paslaugas siūlo ir internete, o klientai dažnai renkasi apsipirkimą nepalikdami jiems patogios erdvės. Tam, kad pardavimo procesas internete, artėjant didžiosioms metų šventėms, būtų kiek įmanoma paprastesnis, dvi Lietuvos įmonės suvienija jėgas – bendrą sąsają el. parduotuvėms pristato siuntų siuntimo platforma „Siųsk pigiau“ ir el. parduotuvių kūrimo sistema „Verskis.lt“.
„Siuskpigiau.lt“ direktorius Mindaugas Šilkūnas
„Siuskpigiau.lt“ direktorius Mindaugas Šilkūnas / Siųsk pigiau nuotr.

Dėmesys – klientų poreikiams

Nuo pat veiklos pradžios, „Siųsk pigiau“ pradėjo ieškoti būdų, kaip paslaugą padaryti prieinamą ir naudingą ne tik privatiems, bet ir verslo klientams. Sprendimas – el. parduotuvių sąsaja, leidžianti prekių pristatymą organizuoti vos kelių mygtukų paspaudimu. Pirmosios prieinamos buvo „Amazon“ bei „eBay“ sąsajos, o 2022 m. pradžioje verslams, naudojantiems kitas prekybos platformas, taip pat suteikė galimybę naudotis sąsajos privalumais, ir, anot įmonės vadovo Mindaugo Šilkūno, klientai tai įvertino.

„Naujoji sąsaja pritaikyta tokioms el. parduotuvių sistemoms kaip „Shopify“, „Etsy“, „Magento“, „verskis.lt“, „Prestashop“ ir kitoms analogiškoms platformoms. Jeigu lygintume vartotojų skaičius šiemet ir praėjusiais metais, kai turėjome tik „Amazon“ ir „eBay“ sąsają, paskyrų sujungimas augo net 52 procentais, o dar net nesulaukėme metų galo“, – džiaugiasi M.Šilkūnas.

Tiesa, pašnekovas pastebi, nors šie skaičiai – džiugina, tačiau tikrai nėra pagrindas sustoti. Anot „Siųsk pigiau“ vadovo, nuolatinis sistemos tobulinimas bei naujų įrankių įdiegimas yra būtinybė. „Tai lengvina siuntų pristatymo užsakymų pateikimą, taip pat sutaupo laiko, kurį klientai gali skirti kitiems svarbiems dalykams, pavyzdžiui, verslo plėtrai.“

verskis.lt nuotr./„Verskis.lt“ direktorius Vitalijus Dubietis
verskis.lt nuotr./„Verskis.lt“ direktorius Vitalijus Dubietis

Daugiau galimybių visiems

Apjungti jėgas su „Verskis.lt“, anot M.Šilkūno, paskatino keli aspektai. „Verskis.lt yra didžiausia el. parduotuvių platforma Lietuvoje, todėl manome, kad tiek mūsų, tiek „Verskis.lt“ klientams sąsaja gerokai palengvins siuntų pristatymą, o būtent to ir siekiame – procesą padaryti prieinamu kiekvienam. Vis dažnesnės klientų užklausos dėl siuntų siuntimo sąsajos „Verskis.lt“ el. parduotuvėms taip pat papildomai pastūmėjo tokį įrankį turėti savo platformoje“.

Profesionalios nuosavos elektroninės parduotuvės platformos „Verskis.lt“ direktorius Vitalijus Dubietis antrina partneriams teigdamas, jog klientai ieško būdų, kaip kuo lengviau gauti siuntos lipduką ir išsiųsti siuntinį jo laukiančiam klientui. Naujoji sąsaja, anot pašnekovo, tikrai sutrumpins ir palengvins užsakymo pateikimo procesą.

„Be integracijos, eikvojamas brangus laikas, kopijuojant duomenis tarp sistemų, tačiau jį atlikti yra būtina. Pasinaudojant naujuoju įrankiu, duomenys tarp sistemų užpildomi automatiškai. Kelių mygtukų paspaudimai, ir visa reikalinga informacija – savo vietose. Duomenys, reikalingi pristatymui, pateikiami kliento paskyroje, o informacija apie siuntos sekimą atsiranda pirkėjo paskyroje bei yra išsiunčiama gavėjo el. pašto adresu.“ – pasakoja V.Dubietis.

Organizacijos nuotr./Mindaugas Šilkūnas
Organizacijos nuotr./Mindaugas Šilkūnas

Viskas, ko reikia el. parduotuvei

Naujoji sąsaja verslo klientams suteiks abiejų įmonių privalumus. Kaip pasakoja Verskis.lt vadovas, jų sistema el. parduotuvę verslams leidžia įsidiegti vos per kelias minutes. Aibė paruoštų prekybinės platformos šablonų suteikia galimybę klientams tiesiog patalpinti parduodamų prekių katalogą ir pradėti vykdyti prekių pardavimą internetu.

„Sistemoje jau yra įdiegti visi reikiami moduliai prekybai, ji itin gerai optimizuota paieškos sistemoms. Šiuolaikinių technologijų dėka, mūsų sukurtos el. parduotuvės puikiai keičiasi duomenimis tiek su buhalterinėmis sistemomis, tiek su tokiomis platformomis kaip „Siuskpigiau.lt“, siūlančiomis patogius įrankius leidžiančius siuntų valdymą padaryti dar paprastesniu“, – sistemos veikimo procesus pristato V.Dubietis.

Toliau duomenys keliauja į „Siųsk pigiau“ „daržą“ – čia organizuojamas prekės pristatymas. Klientas gali rinktis iš visų platformos partnerių-kurjerių, teikiančių siuntų gabenimo paslaugas tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Pirkėjui iškart pateikiama ir numatoma pristatymo kaina. Pirkėjui pasirinkus jam priimtiniausią pristatymo paslaugą, automatiškai vykdomas siuntimo paslaugos užsakymas, o pardavėjui telieka patikslinti siuntinio išmatavimus. Priklausomai nuo el. Parduotuvės nustatymų, išsiuntus siuntinį, šio stebėjimui reikalingas sekimo numeris, pasiekia ir pirkėją.

Taigi, viena integracija verslui suteikia viską, ko reikia sklandžiam veiklos vystymui – tiek patogią prekybinę platformą, tiek plačias užsakymų pristatymo galimybes bei aiškią paslaugų kainodarą.

Naujiems klientams – išskirtiniai pasiūlymai

Jeigu planuojate savo verslą perkelti į internetinę erdvę, dabar yra puiki proga pasinaudoti įmonių teikiamais specialiais pasiūlymais.

  • „Verskis.lt“ bet kuriame pasirinktame plane, Siųsk pigiau API modulį įdiegs ir suteiks galimybę juo naudotis nemokamai visus metus (pasiūlymas galioja modulį įdiegus iki 2023-03-31);
  • „Siųsk pigiau“ klientams, atkeliavusiems iš „Verskis.lt”, visiems užsakymams suteiks 15 % nuolaidos kodą (nuolaida bus taikoma iki 2023-12-31).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius