Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sporto ir laisvalaikio prekių gigantas „Decathlon“ Vilniuje atidarys parduotuvę

Pirmuoju pietiniame Vilniuje vystomo komercinio projekto „VNO verslo ir prekybos parkas“ nuomininku tapo pasaulinis sporto ir laisvalaikio prekių gigantas „Decathlon“. Naujoji parduotuvė bus atidaryta kitų metų rudenį.
Decathlon
Decathlon

Netoli oro uosto esančiame „VNO verslo ir prekybos parke“ įsikursianti „Decathlon“ parduotuvė bus pirmoji visose Baltijos šalyse. Planuojama, kad jos plotas sieks 5000 kv. m. Projekte numatyta galimybė ją išplėsti dar 1000 kv. m, skelbiama pranešime spaudai.

Kaip sako naująjį verslo ir prekybos parką vystančios bendrovės „VPH“ partneris Artūras Šukys, „Decathlon“ yra panašaus lygio flagmanas, kaip ir prieš ketverius metus į Lietuvos rinką įžengusi bei pirmoji iš komercinių prekės ženklų savo parduotuvę pietiniame Vilniuje atidariusi „IKEA“.

VPH vizualizacija
VPH vizualizacija

„Prekės ženklas „Decathlon“ žinomas visame pasaulyje, o jo parduotuvės išsiskiria ypač plačia pasiūla bei patogumu. Populiarėjant aktyviam gyvenimo būdui, sporto ir laisvalaikio prekės tampa vis paklausesnės, todėl neabejojame, kad šis nuomininkas pritrauks didelį srautą vilniečių ir miesto svečių“, – teigia jis.

Pasak UAB „Decathlon Lietuva” direktoriaus Nicolas Fogola, atrinkti tinkamą vietą buvo labai atsakingas žingsnis.

„Vienas iš pagrindinių kompanijos tikslų – įvairiomis sportinėmis veiklomis sudominti kuo daugiau žmonių, o tam reikia gana daug erdvės. Be to, greta parduotuvės bus ir aikštelė, kurioje galės sportuoti ir žaisti tiek mūsų darbuotojai, tiek lankytojai“, – sako N.Fogola.

A.Šukio teigimu, „VNO verslo ir prekybos parkas“ padės dar sparčiau vystytis pietinio Vilniaus rajonui. Anot jo, praėjusių metų pabaigoje, sujungus pietinį ir vakarinį aplinkkelius, ši teritorija tapo dar lengviau pasiekiama.

„Komerciniai projektai prie oro uosto pamažu įgyja aiškią koncepciją ir turi potencialo vieni kitus papildyti. „VNO verslo ir prekybos parke“ nuomininkų sąrašą komplektuojame atsižvelgdami ne tik į potencialių pirkėjų poreikius, bet ir į netoliese jau veikiančių prekybos centrų „IKEA“ bei „Nordika“ gerus rezultatus. Stebint miesto vystymosi tendencijas, nekyla abejonių, jog tai yra viena perspektyviausių jo dalių“, – sako „VPH“ partneris.

Bendrovė „VPH“ 2015 metais įgyvendino prekybos slėnio „Nordika“, kuris taip pat yra greta oro uosto, projektą.

Vikingų gatvėje esančio „VNO verslo ir prekybos parko“ plotas siekia 9 hektarus. Planuojama, kad projektas bus plėtojamas keliais etapais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius