Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sporto salė ir pramogos vaikams – neišeinant iš namų

Savo namuose įkurti sporto salę lengva, jei žinai kelias taisykles ir vietą, kur įsigyti įvairiausių sporto prekių, įsitikinę ekspertai. Internetinė parduotuvė „vidaXL“ siūlo daugybę sporto prekių, čia, priklausomai nuo sezono, galima rasti 600–1000 skirtingų produktų, skirtų kultūristams, užsiimantiems joga, futbolo ar krepšinio mėgėjams ir daugeliui kitų.
Susirinkite sporto salę ir pramogas vaikams neišeidami iš namų
Susirinkite sporto salę ir pramogas vaikams neišeidami iš namų / „vidaXL“ klientų nuotr.

„Viskas priklauso nuo kliento poreikių. Paprastai vyrai dažniausiai domisi kultūrizmo prekėmis, o moterys teikia pirmenybę dviračiams. Jei norite namuose įsirengti nedidelę sporto salę, galite įsigyti viso kūno treniruoklį. Vandens sporto mėgėjai ras pripučiamų valčių, o vaikams galėsite padovanoti futbolo vartus“, – pasakojo internetinės parduotuvės „vidaXL“ atstovė Berta Vasiliauskaitė.

Ši parduotuvė prekiauja įvairiomis unikaliomis prekėmis, kurias įprastai galima rasti tik specializuotose prekybos vietose. Pavyzdžiui, viena populiariausių prekių – kamufliažinis maskuojantis tinklas, kuris tinka žmonėms, mėgstantiems sporto žaidimus miške.

„Žiemos mylėtojams galime pasiūlyti pačiūžų, kurios nuo lapkričio pabaigos tampa gana populiarios. Jaunimas noriai perka riedlentes, o mes jų galime pasiūlyti įvairių – kiekvienas ras atitinkančią svarbiausius poreikius“, – sakė B.Vasiliauskaitė.

„Tačiau aukcionų skyriuje, o kartais ir savaitės pasiūlymuose, taikome išskirtinę kainodarą, dėl kurios galite sutaupyti daugiau nei 50 proc. prekės pradinės kainos“, – atkreipė dėmesį ji.

Laisvalaikis – visai šeimai

B.Vasiliauskaitė rudenį šeimoms siūlo įsigyti klasikinius futbolo tinklus ar krepšinio įrangą. Pavasarį ar vasarą ypač populiarus pasirinkimas – badmintonas, taip pat ir kanojos bei pripučiamos valtys. Žiemą puikus pasirinkimas – žvejybos ar čiuožimo ledu įranga.

„Tačiau niekada nevėlu pradėti ruoštis kitam sezonui. Pavyzdžiui, mūsų parduotuvėje galite rasti įvairių tipų, dydžio, medžiagų ar spalvų palapinių, skirtų stovyklauti“, – patikino B.Vasiliauskaitė.

„vidaXL“ klientų nuotr./Susirinkite sporto salę ir pramogas vaikams neišeidami iš namų
„vidaXL“ klientų nuotr./Susirinkite sporto salę ir pramogas vaikams neišeidami iš namų

Anot jos, „vidaXL“ turi ypač platų asortimentą vaikams – įrangą futbolui ar krepšiniui, net specialius reikmenis boksui.

„Žinoma, kas geriau nei riedučiai ir dviračiai! Mažiesiems taip pat turime balansinių dviračių, kurie yra puikus pasirinkimas, kai lauke geras oras. Taip pat tiek vasarą, tiek rudenį galima linksmintis ant batutų.

Galime pasiūlyti prekių įvairaus amžiaus žmonėms, taip pat ir nemokamą pristatymą! Dauguma produktų yra pigesni nei klasikinėse parduotuvės. Klientas visuomet gali grąžinti produktą be jokių įsipareigojimų per 30 dienų, o visiems gaminiams suteikiama 2 metų garantija“, – priminė B.Vasiliauskaitė.

Geriausia sporto salė – namie

Nuo ko pradėti sporto prekių paiešką? B.Vasiliauskaitė pirmiausia rekomenduoja atsakyti sau į kelis klausimus.

„Ką norite padaryti ir pasiekti? Ar šeimos pramogos yra priežastis, dėl kurios ieškote sporto prekių? O gal norite pasiekti puikią sportinę formą? Koks jūsų biudžetas? Geriau investuotumėte daugiau į tai, kad namuose turėtumėte mažą sporto salę, ar ir toliau mokėsite kiekvieną mėnesį už sporto klubą, kuriame nesilankote?“ – klausė ji.

Pasak B.Vasiliauskaitės, jei esate tik sportininkas mėgėjas, klasikinis elipsinis dviratis yra geras pasirinkimas. Tačiau jei norite daugiau profesionalių treniruočių, turėsite išleisti porą šimtų eurų viso kūno treniruokliui.

„Labai svarbu turėti tinkamai ventiliuojamą kambarį ir, žinoma, paruošti grindis. Kambariui vėdinti galime pasiūlyti oro valytuvų, o grindims apsaugoti – specialių kilimų, ant kurių drąsiai galėsite statyti treniruoklius“, – atkreipė dėmesį ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius