Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Star Holidays“ meta iššūkį paskutinės minutės kelionėms

Iš anksto planuojantiems žiemos atostogas kelionių organizatorius „Star Holidays“ keliones į Egiptą pasiūlys įsigyti iki 30 proc. pigiau. Tokiu būdu kelionių organizatorius skatins atostogas planuoti nelaukiant paskutinės minutės pasiūlymų.
Keliautojai
Keliautojai / Sauliaus Žiūros/BFL nuotr.

Anot „Star Holidays“ vadovo Martyno Laivio, daugelio šalies gyventojų įsitikinimas, kad vienas pigiausių ir racionaliausių būdų keliauti yra naudojimasis vadinamaisiais paskutinės minutės pasiūlymais, toli gražu ne visuomet atitinka realybę, nes planuojant atostogas prieš kelis mėnesius galima sutaupyti gerokai daugiau bei iš anksto išsirinkti patogiausią skrydžio laiką ir patinkantį viešbutį.

„Poilsį iš anksto planuojantys šalies gyventojai keliones galės įsigyti žemesne kaina nei įprastai teikiant paskutinės minutės pasiūlymus. Pristatydami naują Lietuvos keliautojų dar neatrastą Egipto Raudonosios jūros Rivjeros kurortą Tabą, išsiskiriantį ramiais smėlio paplūdimiais, didele vandens pramogų gausa bei geografiniu artumu įspūdingą kultūrinį ir istorinį paveldą sukaupusioms įdomiausioms Artimųjų Rytų valstybėms – Izraeliui ir Jordanijai, suteiksime galimybę sutaupyti iki trečdalio kelionės kainos“, – pasakoja „Star Holidays“ vadovas Martynas Laivys.

Anot M. Laivio, įsigijusieji keliones į Tabą iki spalio vidurio galės sutaupyti per 1000 litų.

„Palyginti su populiariausiais Egipto kurortais Hurgada ir Šarm el Šeichu, Taba išsiskirs dar konkurencingesnėmis kainomis, net ir ilsintis garsiausių pasaulio tinklų viešbučiuose, tokiuose kaip „Marriott“, „Hayatt“, „Hilton“, „Radisson SAS“, „Intercontinental“, – sako „Star Holidays“ vadovas.

Išankstinio pirkimo nuolaidos, siekiančios iki 30 proc., galios renkantis rekomenduojamus „Star Holidays“ viešbučius ir kituose populiariuose Egipto kurortuose.

„Vakarų Europos valstybėse priimta atostogas planuoti gerokai iš anksto. Tikimės, kad poilsiautojai iš Lietuvos taip pat atostogoms skirtas lėšas ims planuoti anksčiau, juolab kad sutaupoma suma išties didelė“, – sako M. Laivys.

Žiemos sezonas tęsiasi nuo spalio 18 d. iki balandžio pabaigos.

Kelionių organizatorius „Star Holidays“ priklauso bendrovei „Star Team Group“, taip pat valdančiai oro linijų bendrovę „Star1 Airlines”.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius