-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Star1 Airlines“ vasaros sezono metu didina krypčių skaičių

Lietuviška pigių skrydžių bendrovė „Star1 Airlines” vasaros sezono metu siūlo keliauti jau penkiais maršrutais iš Vilniaus. Bendrovė pristato Edinburgo kryptį, tęsia tiesioginius skrydžius į Londoną ir Milaną bei atnaujina sezoninius reisus į Dubliną ir Žironą (Barselona). Vasaros sezono bilietų prekyba jau prasidėjo, teigiama kompanijo išplatintame pranšime spaudai.
Pavadinimas
Pavadinimas

Bendrovės vadovo Martyno Laivio teigimu, stiprėjančios pozicijos rinkoje bei gausėjantis nuolat „Star1 Airlines” besirenkančių keliautojų skaičius sąlygoja bendrovės siūlomų skrydžių krypčių skaičiaus augimą.

„Nuolat didėjanti mūsų užimama rinkos dalis bei augantys keleivių srautai leidžia „Star1 Airlines” vis labiau įsitvirtinti kaip vienintelei lietuviškai pigių skrydžių bendrovei ir planuoti maršrutų bei paslaugų plėtrą.  Esame įsitikinę, jog žemos skrydžių kainos, derinamos su aukšta paslaugų kokybe bei individualiu dėmesiu kiekvienam klientui suteikia mums tvirtas konkurencines pozicijas“, – pasakoja M. Laivys.

Į Edinburgą „Star1 Airlines“ pradės skraidyti nuo kovo 28 d. ketvirtadieniais ir sekmadieniais (nuo gegužės 7 d. – penktadieniais ir sekmadieniais), į Žironą – nuo gegužės 23 d. ketvirtadieniais ir sekmadieniais. Reguliarūs reisai į Milaną bus tęsiami pirmadieniais ir penktadieniais. Į Dubliną nuo gegužės 29 d. bendrovė skraidins antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais. Tuo tarpu į Didžiosios Britanijos sostinę Londoną „Star1 Airlines“ nuo balandžio 29 d. skraidys šešis kartus per savaitę – kasdien, išskyrus šeštadienį, o iki tol – penkis kartus: pirmadieniais, antradieniais, trečiadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais. 
 
Bilietų kainos į Edinburgą su visais mokesčiais prasidės vos nuo 99 litų, į Londoną ir Milaną – nuo 149 litų, tuo tarpu skrydžių bilietai į Žironą ir Dubliną kainuos nuo 199  litų.

Kaip ir iki šiol, bendrovė neims mokesčio už bagažą – vienas ne daugiau 20 kg sveriantis lagaminas bus gabenamas nemokamai.

„Tai itin aktualu mūsų klientams, keliaujantiems tiek verslo, tiek poilsio tikslais.  Nemokamas bagažas bei registracija skrydžiui yra vienas mūsų pranašumų, sumažinantis kiekvieno keliaujančiojo kaštus“, – sako „Star1 Airlines” vadovas.

Kaip ir buvo planuota, vasaros sezono metu savo reguliariųjų ir užsakomųjų skrydžių programą „Star1 Airlines“ vykdys dviem orlaiviais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius