Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Starjobs“ keičia pavadinimą į „Biuro“ ir sieks lyderiauti Baltijos šalyse

UAB „Starjobs“ keičia pavadinimą ir vadinsis UAB „Biuro“. Naujas prekės ženklas geriau atspindi veiklos pobūdį, jis padės ateityje plėsti įmonę, tuo pačiu siekti ir artimiausių bendrovės tikslų – tapti savo srities lydere ne tik Lietuvoje, bet ir kitose Baltijos šalyse.
Sutartis
Sutartis / 123rf nuotr.

„Manome, kad pavadinimas „Biuro“ tiksliausiai atspindi mūsų veiklą, nes esame vieta, kurioje susitinka profesionalai – darbuotojai ir darbdaviai. Pagrindinė mūsų veikla – tarpininkauti įmonėms ir specialistams, ieškantiems vieni kitų, todėl stengiamės būti kuo arčiau klientų. Esame daugiausia padalinių Baltijos šalyse turinti personalo paslaugų įmonė, o kartu su „Starjobs“ aljanso partneriais teikiame paslaugas aštuoniose Europos šalyse“, – sakė „Biuro“ generalinis direktorius Valdas Strazdas.

Šiuo metu laikinojo įdarbinimo ir personalo atrankos projektai yra vykdomi visoje Lietuvoje – įmonės padaliniai veikia didžiuosiuose Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Utenoje ir Plungėje. UAB „Biuro“ duomenų bazėje yra daugiau nei 6000 kandidatų, galinčių dirbti įvairius darbus, o pasak V. Strazdo, netiesioginis įmonės konkurentas – nelegalus darbas, todėl didžiulis dėmesys skiriamas veiklos skaidrumui.

„Niekada nemokėjome ir nemokėsime algų vokeliuose. Savo veiklą konstruojame ant tvirto vertybinio pagrindo: įsiklausymo, atsakomybės, operatyvumo, novatoriškumo, pagarbos. Šias nuostatas taikome ir sau, ir visiems, su kuriais dirbame – klientams, partneriams. Dirbame taip, kad mus vertintų kaip aukščiausio lygio profesionalus ir patikimus partnerius. Kviečiame užsukti į „Biuro“,“ – ragino įmonės vadovas.

Įmonė savo strateginiame plane numato stiprinti pozicijas laikinojo profesionalių darbuotojų įdarbinimo srityje, plėtoti paslaugų portfelį, didinti paslaugų teikimo operatyvumą, paprastinti procesus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius