-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Stumbro“ degtinės pardavimai Baltarusijoje ūgtelėjo 40 proc.

Per dvejus metus, kai bendrovė „Stumbras“ pardavė „Stumbras vodka“ franšizę vienai didžiausių alkoholio gamintojų Baltarusijoje privataus kapitalo įmonei „Minskij zavod vinogradnych vin“, nes tiesioginis eksportas vežamą į Baltarusiją degtinę pabrangintų 2-2,5 karto ir ji taptų nekonkurencinga, lietuviškos degtinės pardavimas Baltarusijoje ūgtelėjo 40 proc. – dabar Baltarusijai šiandien tenka 2,6 proc. „Stumbro“ eksporto.
AB "Stumbras" produkcija
AB "Stumbras" produkcija
Temos: 2 Pardavimai Degtinė

Nors per pirmąjį šių metų pusmetį Baltarusijoje parduota apie 320 tūkst. „Stumbras vodka“ butelių – dviem trečdaliais (66 proc.) daugiau, palyginti su analogišku praėjusių metų laikotarpiu, bendrovės korporatyvinių reikalų vadovė Vaida Budrienė sako, kad Baltarusijoje „Stumbras“ tik įsitvirtina – užima apie 0,21 proc. rinkos, antradienį rašo „Verslo žinios“.

„Stumbras vodka“ platinama visuose didžiausiuose Baltarusijos tinkluose – „Euroopt“, „Gippo“, „Korona“, „Belmarket“ ir kituose. Beje, „Stumbras vodka“ gaminantis „Minskij zavod vinogradnych vin“ ir 253 „Euroopt“ parduotuves valdantis „Eurotorg“ baltarusių spaudoje yra siejamas su taip pačiais akcininkais – Vilniuje gyvenančiais Baltarusijos verslininkais Sergejumi Litvinovu ir Vladimiru Vasilka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius