-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su Paryžiuje dirbančių lietuvių bendruomene susitikusi Dalia Grybauskaitė: užsienio lietuviai prisideda prie Lietuvos sėkmės

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė darbo vizito Parancūzijoje metu susitiko su Paryžiuje dirbančių lietuvių bendruomene.
Dalia Grybauskaitė susitiko su Paryžiuje dirbančių lietuvių bendruomene.
Dalia Grybauskaitė susitiko su Paryžiuje dirbančių lietuvių bendruomene. / Dž.Barysaitės nuotr.

Į neformalų verslo klubą susibūrę bankininkystės, finansų, biotechnologijų, telekomunikacijų, konsultacinio verslo ir kitų industrijų lietuviai profesionalai dalijasi su Lietuva įgyta verslo patirtimi, stiprina dvišalius Lietuvos ir Prancūzijos ekonominius bei kultūrinius ryšius.

Tarptautinės patirties turintys lietuviai profesionalai daugelyje pasaulio šalių buriasi į Globalios Lietuvos Lyderių tinklą ir savo patirtimi, žiniomis bei kontaktais prisideda prie Lietuvos sėkmės įvairiose srityse.

Šalies vadovė pakvietė Prancūzijos ir pasaulio lietuvių bendruomenes aktyviai prisidėti prie Lietuvos garsinimo ir šalies pirmininkavimo ES Tarybai metu. Pasak Prezidentės, šiandien pirmininkauti pradedančiai Lietuvai labai svarbus kiekvieno mūsų šalies piliečio indėlis.

„Kiekvienas ten kur esame, padarykime tai, ką galime, kad Lietuvos vardas būtų tariamas su pasididžiavimu. Nuo kiekvieno iš mūsų priklausys kokią Lietuvą pamatys ir pajaus visa Europa ir pasaulis. ES Tarybai pirmininkaujanti Lietuva visą pusmetį bus Europos dėmesio centre. Išnaudokime tai kaip dar vieną galimybę pristatyti pasauliui savo šalį ir mūsų žmonių gebėjimus", – sakė šalies vadovė.

Rytoj Prezidentė susitiks su Prancūzijos Prezidentu Francois Hollandu ir aptars Lietuvos pirmininkavimo ES Tarybai darbotvarkę bei prioritetus, Lietuvos ir Prancūzijos bendradarbiavimą ES ir NATO bei dvišalių ryšių stiprinimo galimybes. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius