Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Švaros broliai“ stiprina savo pozicijas valymo paslaugų rinkoje

Susijungė trys valymo paslaugų įmonės: UAB „Švaros broliai“ ir Ko, valdanti automobilių plovyklas, UAB „Adesoma“, atsakinga už valymo paslaugas ir motininė šių įmonių kompanija. Nuo šiol kol kas vienintelė iš vienų rankų Lietuvoje patalpų, teritorijų ir automobilių valymo paslaugas siūlanti įmonė vadinsis UAB „Švaros broliai“.
„Švaros brolių“ gimtadienio akimirka
„Švaros brolių“ gimtadienio akimirka / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Įmonei vadovaus Alvydas Danyla. Toks strateginis sprendimas buvo priimtas siekiant stiprinti lyderio pozicijas valymo paslaugų srityje.

„Iki šiol sugebėjome visai valymo rinkai nustatyti itin aukštą valymo paslaugų kokybės standartą. Tikimės, kad dabartinis mūsų sprendimas – sujungti skirtingų valymo sričių įmones į vieną, padės nustatyti ir naujus rinkos poreikius – savo klientams pasiūlysime individualius valymo paslaugų paketus, apimančius tiek patalpų išorę ir vidų, tiek transportą bei padidintų švaros reikalavimų objektus“, – įmonių grupės sprendimą komentuoja įmonės „Švaros broliai“ generalinis direktorius Alvydas Danyla.

Šiuo metu „Švaros broliams“ priklauso 8 automobilių švaros centrai, kuriuose siūlomos rankinės ir automatinės plovyklų valymo bei priežiūros paslaugos, ir vienas savitarnos centras. Per vieną dieną šios įmonės automobilių švaros centruose aptarnaujama apie 2500 klientų.

Įmonė aptarnauja apie 300 skirtingų reikalavimų objektus, kuriems teikia pastatų išorės ir vidaus valymo paslaugas. Taip pat įmonė aptarnauja specifinių reikalavimų objektus, kuriems reikalingos ypatingos valymo paslaugos, kaip ligoninės, farmacinės bendrovės ir pan.

Susijungusioje įmonėje dirba 420 darbuotojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius