-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šventiniu laikotarpiu UAB „Senukų prekybos centras“ spartina elektroninės–prekybos apimtis

Europos Komisija prognozuoja, jog per artimiausius penkerius metus prekybos internetu apimtys ES šalyse padvigubės.Todėl E–senukai.lt įžengimas į virtualiosios prekybos erdvę buvo neabejotinai ryškus, ypač, kad šiais metais pirkėjams pasiūlytas didžiausias prekių asortimentas – daugiau kaip 50 000 pavadinimų aštuoniose pagrindinėse kategorijose: nuo statybos ir remonto prekių didžiausios įvairovės iki įvairiausių elektroninių pagalbininkų virtuvėje, ar sporto, laisvalaikio prekių.
Internetinė parduotuvė www.e-senukai.lt
Internetinė parduotuvė

Iš kitų interneto parduotuvių E–senukai.lt išsiskiria dideliu asortimentu, konkurencingomis rinkos kainomis, greitu pristatymu. Pirkėjams siūloma rinktis prekes iš garsiausių pasaulio prekių ženklų, tokių kaip „Sony“, „Philips“, „Samsung“, „Beko“, „Fiscars“, „Acer“, „Canon“ ir kt. sąrašo – iš viso daugiau kaip 400.

Kaip teigia UAB „Senukų prekybos centras“ elektroninės prekybos skyriaus vadovė Gintarė Jodikaitienė, pastaruoju metu auganti konkurencija elektroninės prekybos rinkoje naudinga visiems: „Prekybininkai privalo dirbti labai atsakingai, kad įgytų pirkėjų pasitikėjimą – kyla paslaugų kokybė, daugėja pasiūlymų, auga prekybos apimtys ir vis daugiau pirkėjų renkasi ne tradicinę išvyką į prekybos centrą, bet e–prekybą“.

Prekyba internetu – specifinė sritis: pirkėjas neturi galimybės akivaizdžiai įsitikinti siūlomos prekės kokybe. Pasak G. Jodikaitienės, vis dar nepatikliems mūsų pirkėjams E–senukai.lt elektroninė parduotuvė yra tarsi neskausminga perėjimo prie prekių pirkimo internete grandis. „Pirkėjas gali bet kurią prekę, esančią mūsų elektroninėje parduotuvėje, pamatyti ir pačiupinėti pačiame „Senukų“ prekybos centre, – atkreipia dėmesį G. Jodikaitienė. – Tačiau pirkėjui nebūtina daryti skubotų sprendimų čia pat: ar pirkti išsirinktą prekę jis gali nuspręsti namuose ir tada užsisakyti ją internetu“.

Daugelyje Lietuvoje veikiančių elektroninių parduotuvių, įsigijus prekes, džiaugsmą naujuoju pirkiniu gali tekti atidėti net iki mėnesio. Tuo metu E–senukai.lt visas parduodamas prekes turi savo sandėlyje, jas pristato per 1–2 darbo dienas visoje Lietuvoje, klientui pasirenkant patogų pristatymo laiką ir vietą. Tai tampa ypač aktualu kalėdiniu laikotarpiu. Didžiuosiuose miestuose ši paslauga teikiama ir šeštadieniais. Užsakant prekę, galima užsisakyti ir užnešimo paslaugą. Be to, įsigyjant prekę E–senukai.lt suteikiamos visos garantijos, kaip ir perkant prekybos centre.

„Nuolatinis rūpestis ir įsiklausymas į kliento lūkesčius bei reagavimas į iškilusias problemas laiku – tai didelė atsakomybė, nustatanti aukštus aptarnavimo standartus, kas ypač svarbu virtualioje prekyboje“, – įsitikinusi G.Jodikaitienė. Tuo tikslu E–senukai.lt sukurta pirkėjų atsiliepimų sistema, o jei pirkėjai neranda atsakymo į rūpimus klausimus ten – papildoma informacija teikiama el. paštu eparduotuve@senukai.lt bei nemokamu pagalbos telefonu 8 800 111 19. Visos šios komunikacijos priemonės skirtos patenkinti pagrindinį nūdienos sėkmingo verslo reikalavimą – palaikyti nuolatinį ryšį su klientu. Klientai turi progą betarpiškai bendrauti su E–senukai.lt kolektyvu ir socialiniuose tinkluose: kiekvieną savaitę socialiniame tinkle „Facebook“ vyksta žaidimas – teisingai į pateiktą klausimą atsakiusiam E–senukai.lt gerbėjui dovanojami prizai, čia taip pat galima rasti naujausią informacija apie nuolaidas, akcijas, specialius pasiūlymus pirkėjams. Taip ugdoma lojalių klientų bendruomenė, kuri pirmoji sužino apie išskirtinius pasiūlymus, akcijas ir nuolaidas E–senukai.lt.

Artėjančios šv. Kalėdos – puiki proga apsilankyti E–senukai.lt, kur galima rasti gerų idėjų ir malonių šventinių staigmenų – akcijas kompiuteriams, buities technikai, vonios įrangai, žaislams ir, žinoma, kalėdinėms prekėms. Kiekvieną savaitę iki Kalėdų čia vyks vis naujos akcijos – kad namai būtų šilti ir jaukūs!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius